Skip to main content

Een 3D Baby Belly beeldje als herinnering aan je zwangere buik

Je prachtige zwangere buik in de vorm van een belly beeldje

Een 3D Baby Belly beeldje  wordt gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-scantechnologie en 3D-printing. Tijdens een afspraak wordt de buik van de zwangere vrouw gescand, waarna er een 3D-model van het beeldje wordt gemaakt. Dit model kan worden geprint met behulp van 3D-printing in verschillende materialen, zoals kunststof, brons of hout.

 

Het wordt een 3D Baby Belly beeldje gemaakt?

Een van de populairste opties is het laten maken van een 3D-belly beeldje van de zwangere buik. Dit is een beeldje dat wordt gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-scantechnologie en 3D-printing. Het resultaat is een prachtig en nauwkeurig 3D-beeldje van de zwangere buik, dat in verschillende materialen kan worden geprint, zoals kunststof, brons of hout.

Jouw unieke 3D beeldje – ongevaarlijk voor je kindje

We horen de vraag vaker: of het maken van een 3D-baby belly beeldje schadelijk is voor je baby of voor jouzelf. Absoluut niet! Met onze handscanner maken we een ruim aantal foto’s die de basis van jouw belly beeldje vormen. Omdat deze scanner dezelfde werking heeft als een normale fotocamera, merkt je kindje hier helemaal niets van. Jij wordt in het zonnetje gezet en kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

 

De talloze mogelijkheden van een 3D-belly beeldje

Smaken verschillen – daarom hebben we ook voor ieder wat wils. Variërend van diverse materialen in verschillende prijscategorieën tot een hoop manieren om je beeldje tentoon te stellen. Het leuke hieraan? Door zoveel verschillende opties is niet één buik beeldje hetzelfde, waardoor elk 3D-baby belly beeldje uniek is op verschillende manieren. Een belly beeldje is een prachtige manier om deze bijzondere periode vast te leggen en te herinneren. Het is een uniek en persoonlijk aandenken aan de zwangerschap dat voor altijd gekoesterd zal worden.

 

 

Jouw 3D-belly beeldje: een herinnering voor het leven

We adviseren om je zwangere buik in week 32 – 36 van je zwangerschap vast te leggen tijdens een afspraak. In deze periode staat je buik mooi hoog en is de kans dat je kindje nog niet geboren is groot. Wanneer je kindje geboren is, ontvang je meestal je 3D-baby belly beeldje. Het duurt namelijk 8 tot 12 weken voordat deze gemaakt en nabewerkt is. Het is een speciale ervaring om je zwangere lichaam van toen in handen te hebben en het wederom te zien. Het is de manier om die bijzondere periode te herinneren en naar te kijken wanneer jij dat maar wilt.

3d zwangerschapsbeeldje
3d print zwangere buik
mijn baby buikje veredeld zilver

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Amersfoort, Zaandam, Breda & Maastricht
Binnen 8 à 12 weken je 3D-baby belly beeldje bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!
Maak hier je afspraak