Skip to main content

3d beeldje zwangerschap Maastricht

Laat je zwangerschap vastleggen

Wil je op een unieke manier je zwangerschap vereeuwigen en een tastbare herinnering creëren? Dan is een 3D zwangerschapsbeeldje wellicht iets voor jou. Bij Mijn Baby Buikje in Maastricht ben je aan het goede adres. We zijn gespecialiseerd in het maken van deze prachtige beeldjes en hebben een mooie studio in Maastricht waar je terecht kunt.

Hoe werkt een 3d beeldje van je zwangerschap?

Een 3D zwangerschapsbeeldje wordt gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-scantechnologie en 3D-printing. Het proces begint met een scan van de buik van de zwangere vrouw. Tijdens de scan wordt een nauwkeurig beeld van de buik vastgelegd, dat vervolgens wordt gebruikt om een 3D-model van het beeldje te maken.

Dit model kan worden geprint met behulp van 3D-printing in verschillende materialen, zoals kunststof, brons of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling, waardoor het mogelijk is om het beeldje af te stemmen op de persoonlijke smaak van de ouders.

Een 3D zwangerschapsbeeldje is een prachtige manier om de zwangerschap vast te leggen en als tastbare herinnering te bewaren. Het beeldje kan worden bewerkt en aangepast naar smaak, bijvoorbeeld door het kiezen van verschillende kleuren, afwerkingen en in formaat. 

Laat je zwangere buik vastleggen

In Maastricht bevindt zich Mijn Baby Buikje, dé bestemming om je zwangere buik vast te leggen. Onze specialiteit ligt in het creëren van 3D zwangerschapsbeeldjes. Door te kiezen voor Mijn Baby Buikje Maastricht, maak je eenvoudig een afspraak voor een scan en het bespreken van de mogelijkheden voor het beeldje.

Een 3D zwangerschapsbeeldje biedt een unieke en eigentijdse manier om de bijzondere periode van de zwangerschap te vieren en te herinneren. Het vormt een prachtige herinnering om te koesteren en door te geven aan toekomstige generaties.

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Makkelijk bereikbaar voor alle Limburgse mama’s
Binnen 10 tot 12 weken je kunstwerk bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 32 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Graag tot snel!

3d beeldje zwangerschap limburg
bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij Mijn Baby Buikje ben geweest, super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd professioneel geholpen en het mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi 3d beeldje zwangerschap laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

Maak hier je afspraak