Skip to main content

3d beeldje zwangerschap

Laat je zwangerschap vastleggen

Ben je zwanger en ben je op zoek naar een goed adres om een 3d beeldje van je zwangerschap te laten maken? Dan ben je bij Mijn Baby Buikje 3D print helemaal op je plek. Wij maken namelijk van jouw zwangerschap een tastbare herinnering in de vorm van een 3D print. Deze 3d zwangershapsbeeldjes zijn relatief nieuw om te laten maken en zijn een stuk leuker om in je huis te hebben staan dan een foto of grote gips buik. Dat is teminste wat wij vaak van erdere mama’s horen. 

We maken een gedetailleerde print van jouw zwangere buik die waanzinnig mooi staat in je huis, op je slaapkamer of babykamer.  Een uniek item dat je altijd zal doen denken aan dit speciale moment van jou en je baby samen.

Hoe werkt een 3d beeldje van je zwangerschap?

Wij werken met de nieuwste en beste technologie zodat we jou kunnen verzekeren van een hoge kwaliteit print. Deze 3d print is absoluut niet schadelijk voor jou of je baby om te maken. Het zijn namelijk zo een 30 foto’s per seconden, die je normaal gewend bent met een camera te maken. Met onze software kunnen we de foto’s koppelen tot een 3d beeld en die printen wij uit. Deze technologie wordt o.a. in ziekenhuizen en autobranche gebruikt en wij nu speciaal en exclusief voor zwangere mama’s. Hoe je staat, welke kleur of materiaal je kiest, wij helpen je hierbij. Wij zijn dol op het vast leggen van jouw zwangerschap en zullen er alles aan doen om samen met jou het mooiste resultaat te maken. We nemen de tijd, laten je alle kleuren en opties zien en stellen je op je gemak. Ook zijn wij zijn net moeder geworden in 2019 en 2021 en weten hierdoor nog heel vers hoe het voelt om in jouw schoenen te staan.

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Mooie studio’s in Zaandam, Breda, Amersfoort & Maastricht
Binnen 8 en 14 weken je kunstwerk bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 32 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Graag tot snel!

3d beeldje zwangerschap
bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij Mijn Baby Buikje ben geweest, super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd professioneel geholpen en het mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi 3d beeldje zwangerschap laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

Maak hier je afspraak