Skip to main content

3d belly beeldje van je zwangere buik

Laat je zwangerschap vastleggen

Je bent zwanger, een bijzondere periode waarin jij en je lichaam veranderen. Je bent 9 maanden lang aan het “werk” om uiteindelijk jullie kindje in je armen te sluiten. Een unieke periode met waardevolle momenten waar je later zeker nog eens op terug kijkt. Deze momenten kun je op verschillende manieren vastleggen: door een zwangerschaps fotoshoot, 3d echo’s of een gipsbuik van je buik laten maken. Maar wist je dat er nu nog een unieke en persoonlijke manier is om jouw lichaam en dit moment te bewaren? Ooit gehoord dat je een 3d beeld van jouw zwangere buik kunt laten maken?

Bij Mijn Baby Buikje kunnen we een 3d beeld van jouw zwangerschap maken. Doormiddel van vele foto’s kunnen wij in onze software een 3d beeld maken van je zwangere lichaam en uitprinten met een 3d printer. Hierdoor heb je een uniek en persoonlijk kunstwerk van je zwangerschap, die je thuis op een mooi plekje kunt neerzetten. Je kunt zelf je beeldje samenstellen in afmeting, materiaal en pose.

Hoe krijg ik een 3d beeld van Mijn Baby Buik?

We bieden de afmetingen aan van 15 cm, 17 cm en 19 cm. Ook heb je de keuze in verschillende materialen zoals hout, brons, koper, messing of kunststof. Je bepaalt je houding van je kunstwerk door zonder handen te poseren of juist met je handen geplaatst op je buik of voor je borsten. De prijzen varieren van € 159,- tot € 990,-, afhankelijk door de door jouw gekozen afmeting, materiaal en houding.

Tijdens een afspraak in onze studio, kunnen we een 3d beeld van jouw zwangere buik maken. Online kun je een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 32 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Mijn Baby Buikje Studio Maastricht

De plek om deze bijzondere periode vast te leggen

Wanneer je bij de Mijn Baby Buikje Studio aankomt in Maastricht, kan je voor de deur  parkeren. De studio is binnen verzamelggebouw een de ruimte is knus en gezellig.  We nemen de tijd om je op je gemak te stellen en je wensen door te nemen. We hebben veel voorbeelden van verschillende materialen, houdingen en kleuren waardoor je een perfect beeld krijg van alle opties om hierin je keuze te maken. Daarna nemen we voor de spiegel je houding door en mag je nadat alles duidelijk is, je omkleden en je badjas aandoen.

Het mooiste resultaat is om zonder lingerie te maken. Uiteraard is dat je eigen keuze en kun je ervoor kiezen om naadloos lingerie te dragen. Let wel op dat dit goed past en niet knelt anders komen je mooie zwangere rondingen minder mooi uit.

Dan is het tijd om je vast te leggen, je mag klaar staan in jouw houding en we zullen met een 3d handscanner om je heen lopen om meerdere foto’s te maken. Deze techniek is hetzelfde als een normale fotocamera dus absoluut niet schadelijk voor jou of je baby. Het scannen zelf duur ongeveer 2 a 3 minuten en daarna kan je je alweer aankleden.

We nemen samen je 3d beeld door en eventuele onevenheden kunnen verzacht worden (denk aan cellulites, tepelhoven, littekens etc). Wanneer je helemaal tevreden bent, slaan we het bestand op en is deze printklaar.

Wanneer ontvang je je 3d beeld van je zwangere buik?

Je 3d scan wordt geprint in de kleur en formaat die jij hebt gekozen. Afhankelijk van de formaat kan dit wel 48 uur duren. Je zwangerschapsbeeldje wordt namelijk laagje voor laagje geprint. Na het printen van je zwangere 3d beeld, bewerken wij in het Atelier jouw buik na. Voornamelijk door te schuren, polijsten en in te olieën. Wanneer je Mijn Baby Buikje klaar is, wordt deze aangemeld en verstuurd door PostNL. Hier ontvang je een Track and Trace code zodat je je pakket kunt volgen. Binnen 6 tot 8 weken na je afspraak kun je je kunstwerk thuis bewonderen en neerzetten.

Geniet van de vele extra's bij ons

Studio’s in Amersfoort, Breda, Maastricht & Zaandam
Geheel veilig voor jou en je baby
Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Binnen 8 tot 14 weken je kunstwerk bij je thuis
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!

Onze studio's zijn centraal gelegen

Wat zeggen andere mama's over Mijn Baby Buikje?

bellyprint

“Eerst gezellig gesprek gehad en daardoor voelde ik me goed op mijn gemak. Vond het naakt zijn van te voren wel beetje spannend, maar door alles goed te bespreken viel dat allemaal ontzettend mee. Eerst de opties bekeken en een mooi beeldje gekozen, en daarna een pose voor de spiegel aangenomen. Ze is ontzettend vriendelijk en denkt heel fijn mee. Vervolgens badjas aangetrokken en voor de spiegel gaan staan. Het scannen was zo gebeurd en erg leuk om mee te kijken op de laptop. Het is nog even wachten op het eindresultaat. Sowieso een aanrader!”

bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij Mijn Baby Buikje ben geweest, super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, 3d beeld van mijn zwangere buik staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

“Het resultaat van mijn Baby Buikje was mooier dan ik had verwacht. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit en de details. Het is een prachtige herinnering aan mijn eerste zwangerschap, waar ik zo hard van genoten heb, en als er een tweede kindje komt, ga ik zeker terug bij de lieve dames van Mijn Baby Buikje”

Maak hier je afspraak