3d My Baby Belly print amsterdam

Laat je zwangerschap vastleggen bij My Baby Belly

Ben je op zoek naar een goed adres om een 3d belly print amsterdam te laten maken? Dan ben je bij My Baby Belly 3D print helemaal op je plek. Wij maken namelijk van jouw zwangerschap een tastbare herinnering in de vorm van een 3D print. Niet zomaar een print, maar een gedetailleerde en betaalbare print die waanzinnig mooi staat in je huis, kantoor of babykamer en je altijd zal doen denken aan dit speciale moment van jou en je baby samen.

Wij werken met de nieuwste technologie waardoor we jou kunnen verzekeren van een hoge kwaliteit print. Deze is absoluut niet schadelijk voor jou of je baby, het zijn namelijk zo een 300 foto’s per seconden. Deze technologie wordt o.a. in ziekenhuizen en autobranche gebruikt en wij nu speciaal en exclusief voor zwangere mama’s. Wij zijn dol op het vast leggen van jouw zwangerschap en zullen er alles aan doen om samen met jou het mooiste resultaat te maken. We nemen de tijd, laten je alle kleuren en opties zien en stellen je op je gemak. Ook zijn wij net beide moeder geworden in 2019 en weten daardoor nog heel vers hoe het voelt om in jouw schoenen te staan.

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Op 10 minuten van Amsterdam
Binnen 6 weken je kunstwerk bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.8/10
Nieuwste trendkleuren van 2020!

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 34 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Graag tot snel!

3d belly print amsterdam
bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij My Baby Belly ben geweest voor mijn eigen 3D print. Ze waren super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3d belly print amsterdam scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

Mama’s beoordelen ons met een 9.8/10
Betaalbare kwaliteit
Maak unieke kunst van je zwangerschap