Skip to main content

Een 3D-print van je zwangere buik

Laat je zwangerschap vastleggen

Ben je op zoek naar een goed adres om een 3d print van je zwangere buik te laten maken? Bij Mijn Baby Buikje helpen we je graag. Wij maken namelijk van jouw zwangere buik een 3d print. Op die manier heb je een tastbare herinnering aan jouw zwangerschap. Niet zomaar een 3d print, maar een zeer gedetailleerde en betaalbare print van je zwangere buik. Het is een unieke en tastbare herinnering aan je zwangerschap. Je kunt deze neerzetten bij je thuis, in je woonkamer of in de babykamer. Zo een 3d zwangerschapsbeeldje zal je altijd doen denken aan dit speciale moment van jou en je baby samen.

Uniek en tastbaar kunstwerk van je zwangere buik

Bij Mijn Baby Buikje wij werken in een team van jonge vrouwen die ook net zoals jij moeder zijn. We weten als geen ander hoe bijzonder het is om een zwangerschap te mogen meemaken. Het is vrouwelijk en krachtig om een je kindje 9 maanden in je buik te dragen. Wij zijn blij dat we samen met jou dit moment kunnen vastleggen als aandenken. We werken binnen onze studio met de nieuwste technologie waardoor we jou kunnen verzekeren van een de hoogste kwaliteit 3d print.
Het scannen van je zwangere buik gaat als volg: je komt bij ons in de studio en aan de hand van vele voorbeelden leggen wij je uit wat de opties zijn. Er zijn verschillende poses die je kan aanhouden, denk aan je handen op je zwangere buik, voor je borsten of zonder armen. Daarnaast maken we gebruik van verschillende materialen en afwerkingen waardoor er altijd wel een look te vinden is, die bij jou thuis mooi zal staan. Denk hierbij aan een bronzen beeldje, een houten zwangerschapsbeeldje of juist en gouden glans beeldje. Ook kunnen we je zwangere buik uitprinten in verschillende groottes: 15 cm, 18 cm en 20 cm. We hebben genoeg voorbeelden om je hierin te adviseren.
De technologie is absoluut niet schadelijk voor jou of je baby, het zijn namelijk zo een 30 foto’s per seconden. Deze foto’s zijn het zelfde als die je maakt met een camera. De software technologie wordt o.a. in ziekenhuizen en autobranche gebruikt en gebruiken wij nu speciaal en exclusief voor zwangere mama’s. Wij zijn dol op het vast leggen van jouw zwangerschap en zullen er alles aan doen om samen met jou het mooiste resultaat te maken. We nemen de tijd, laten je alle opties zien en stellen je op je gemak. Ook zijn wij allen recentelijk moeder geworden weten daardoor nog heel vers hoe het voelt om in jouw schoenen te staan.

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Amersfoort, Weert, Zaandam & Breda
Binnen 10 tot 16 weken je 3d print zwangere buik bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.8/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 34 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Graag tot snel!

Zwangerschapsbeeldjes in brons gegoten
bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij My Baby Belly ben geweest voor mijn eigen 3D print. Ze waren super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3d print zwangere buik als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

Maak hier je afspraak