Maak je afspraak

Een unieke herinnering aan je zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap en wat leuk dat je bij Mijn Baby Buikje terecht bent gekomen! Nu is het tijd om een afspraak in te plannen.  De afspraak duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Het scannen zelf enkele minuten. We nemen ruim de tijd om elkaar te leren kennen, verschillende houdingen door te nemen en je op je gemak te stellen. Je kunt eenvoudig online je afspraak inplannen.

  • Plan je afspraak rond de 30 à 36 weken in (in deze periode heb je een volle babybuik en na 36 weken kan je bevallen zijn) .
  • Ben je zwanger van een meerling, plan deze dan rond 30 à 32 weken in.

Mocht je al langer zwanger zijn en wil je graag een Mijn Baby Buikje laten maken, kan je natuurlijk ook een afspraak maken. Onze studio in Zaandam is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur en op donderdag van 19:00 tot 22:00 uur. Onze studio in Breda is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur en op dinsdag en woensdag van 18:00 uur tot 22:00 uur.

Je gaat de gewenste locatie, daarna selecteer je de gewenste datum, klikt op je gewenste tijd. Vervolgens vul je je gegevens en verzend je de reservering. Nadat je de afspraak hebt gemaakt ontvang je van ons een bevestiging per mail.

*Wanneer er een datum vol geboekt is, is deze niet meer zichtbaar in de agenda. Staat er geen plek in de agenda die je uitkomt of wil je last minute een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-1305212. We doen altijd ons best om je te helpen.

Online afspraak inplannen

3d beeldje zwangerschap
3d zwangerschapsbeeldje
3d zwangerschapsbeeldje
beeldje zwangere buik noord-holland
bronzen beeldje zwanger