Maak je afspraak

Een unieke herinnering aan je zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap en wat leuk dat je bij Mijn Baby Buikje terecht bent gekomen! Bij Mijn Baby Buikje maken we samen met jou, van jouw zwangerschap, een blijvende herinnering in de vorm van kunst. Dit is altijd een speciaal en intiem moment. 

We kiezen ervoor om uitsluitend met de meest geavanceerde scantechniek apparatuur te werken. Dit zorgt er voor dat jij het mooiste eindresultaat krijgt. Met deze techniek kunnen we jouw persoonlijke details goed vastleggen en dat verschil zie je echt in het eindresultaat t.o.v. andere aanbieders! Denk aan je navelvorm, sleutelbeen, borstvorm etc. Deze software is verder alleen te vinden in ziekenhuizen, professionele printbedrijven en in de autobranche. Dus unieke kwaliteit voor het mooiste eindresultaat.

Nu is het tijd om een afspraak in te plannen.  De afspraak duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Het scannen van jouw buik zelf enkele minuten. We nemen ruim de tijd om elkaar te leren kennen, verschillende houdingen door te nemen en je op je gemak te stellen. Je kunt eenvoudig online je afspraak inplannen.

  • Plan je afspraak rond de 31 à 37 weken in (in deze periode heb je een volle babybuik en na 37 weken kan je bevallen zijn).
  • Ben je langer dan 37 weken zwanger? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Neem dan telefonisch contact op, voor een afspraak op kort termijn.
  • Ben je zwanger van een meerling, plan deze dan rond 28 à 34 weken in.

Onze studio in Zaandam is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur en op dinsdagavond van 18:00 tot 22:00 uur. Onze studio in Breda is geopend op maandag, dinsdag en  donderdag van 09:00 tot 16:30 uur en op dinsdag van 18:00 uur tot 22:00 uur.

Er staan hieronder twee online agenda’s. Je gaat de gewenste locatie, daarna selecteer je de gewenste datum, klikt op je gewenste tijd. Vervolgens vul je je gegevens en verzend je de reservering. Nadat je de afspraak hebt gemaakt ontvang je van ons een bevestiging per mail.

*Wanneer er een datum vol geboekt is, is deze niet meer zichtbaar in de agenda. Staat er geen plek in de agenda die je uitkomt of wil je last minute een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-1305212. We doen altijd ons best om je te helpen.

Online afspraak inplannen

3d beeldje zwangerschap
3d zwangerschapsbeeldje
bronzen zwangerschapsbeeldje
beeldje zwangere buik noord-holland
bronzen beeldje zwanger