Maak je afspraak

Een unieke herinnering aan je zwangerschap in de vorm van een zwangerschapsbeeldje

Gefeliciteerd met je zwangerschap en wat leuk dat je bij Mijn Baby Buikje terecht bent gekomen! Bij Mijn Baby Buikje maken we samen met jou, van jouw zwangerschap, een blijvende herinnering in de vorm van kunst. Dit is altijd een speciaal en intiem moment. 

We kiezen ervoor om uitsluitend met de meest geavanceerde scantechniek apparatuur te werken. Dit zorgt er voor dat jij het mooiste eindresultaat krijgt. Met deze techniek kunnen we jouw persoonlijke details goed vastleggen en dat verschil zie je echt in het eindresultaat t.o.v. andere aanbieders! Denk aan je navelvorm, sleutelbeen, borstvorm etc. Hierdoor wordt jouw beeldje echt van top tot teen jou. Hoe bijzonder om als aandenken te hebben ♥

Nu is het tijd om een afspraak in te plannen. De afspraak duurt ongeveer een uur. Het scannen van jouw zwangere buik zelf enkele minuten. We nemen ruim de tijd om elkaar te leren kennen, verschillende houdingen door te nemen en je op je gemak te stellen. Je kunt eenvoudig online je afspraak inplannen. Wij vragen geen boekingskosten van tevoren.

  • Plan je afspraak rond de 31 à 37 weken in (in deze periode heb je een volle babybuik en na 37 weken kan je bevallen zijn).
  • Ben je langer dan 37 weken zwanger? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Neem dan telefonisch contact op, voor een afspraak op kort termijn.
  • Ben je zwanger van een meerling, plan deze dan rond 28 à 34 weken in.

Openingstijden

Studio Zaandam

Onze studio in Zaandam is geopend op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur en op dinsdagavond van 18:00 tot 22:00 uur. 

Studio Breda

Onze studio in Breda is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 16:30 uur en op dinsdag van 18:00 uur tot 22:00 uur. Ook twee zaterdagen per maand van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Studio Weert

Onze studio in Weert is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 tot 16:30 uur en op dinsdag van 18:00 uur tot 22:00 uur. 

Online afspraak inplannen

Er staan hieronder drie online agenda’s, elke locatie heeft haar eigen agenda. Je gaat de gewenste locatie, daarna selecteer je de gewenste datum, klikt op je gewenste tijd. Vervolgens vul je je gegevens en verzend je de reservering. Nadat je de afspraak hebt gemaakt ontvang je van ons een bevestiging per mail.

*Wanneer er een datum vol geboekt is, is deze niet meer zichtbaar in de agenda. Staat er geen plek in de agenda die je uitkomt of wil je last minute een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-1305212. We doen altijd ons best om je te helpen.

bronzen beeld zwangere buik
bronzen beeld zwangere buik
bronzen zwangerschapsbeeldje
beeldje zwangere buik noord-holland
bronzen beeldje zwanger