Maak je afspraak

Een unieke herinnering aan je zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap en wat leuk dat je bij Mijn Baby Buikje terecht bent gekomen! Nu is het tijd om een afspraak in te plannen.  De afspraak (inclusief het scannen) duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Hieronder kun je via de boekingsknop, online en eenvoudig je afspraak inplannen.

  • Plan je afspraak rond de 32 à 36 weken in (in deze periode heb je een volle babybuik en na 36 weken kan je bevallen zijn) .
  • Ben je zwanger van een meerling, plan deze dan rond 30 à 32 weken in.

Mocht je al langer zwanger zijn en wil je graag een Mijn Baby Buikje laten maken, kan je natuurlijk ook een afspraak maken. Onze studio in Zaandam is geopend op dinsdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. 

Wanneer er een datum vol geboekt is, is deze niet meer zichtbaar in de agenda. Staat er geen plek in de agenda die je uitkomt of wil je last minute een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-1305212. We doen altijd ons best om je te helpen.

Je gaat naar de boekingsknop, klikt op een “afspraak mijn baby buikje”, selecteer de gewenste datum, klikt op je gewenste tijd. Vervolgens vul je je gegevens en maak je de reservering. Nadat je de afspraak hebt gemaakt ontvang je van ons een bevestiging per mail.

Boek hier online je Baby Buikje scan afspraak

Leuke extra’s:

  • Wij zijn de best beoordeelde 3d zwangerschapprint studio van Nederland 9.8/10
  • Je betaald bij Mijn Baby Buikje géén reserveringskosten
  • Je parkeert gratis en voor de deur van onze studio
  • We hebben een zeer uitgebreide kast met voorbeelden en adviseren je tijdens je afspraak

 

bellyprint