Skip to main content
3d beeldje zwangere buik
Slide 1
Je zwangerschap vastleggen in een 3D-beeldje
Image is not available

✔ Meest geavanceerde scantechniek, voor het mooiste resultaat
✔ 100% identiek aan jouw zwangere lichaam
✔ Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
✔ Je betaalt geen boekingskosten van tevoren!
✔ Mooie studio's in Zaandam, Breda, Amersfoort en Weert 

Beeldje van je zwangere buik - Laat de magie van je zwangerschap vereeuwigen

Het wordt een 3D beeldje van je buik gemaakt?

Een 3D Baby Buikje wordt gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-scantechnologie en 3D-printing. Tijdens een afspraak wordt de buik van de zwangere vrouw gescand, waarna er een 3D-model van het beeldje wordt gemaakt. Dit model kan worden geprint met behulp van 3D-printing in verschillende materialen, zoals kunststof, brons of hout.

 

Waarom een beeldje van je zwangere buik?

Een beeldje van je zwangere buik is veel meer dan alleen een decoratief object. Het is een persoonlijke en tastbare herinnering aan een van de meest intieme en mooie momenten in je leven. Hier zijn enkele redenen waarom een beeldje van je zwangere buik zo bijzonder is:

  1. Emotionele waarde: Een beeldje van je zwangere buik vertegenwoordigt de unieke band tussen jou en je baby. Het symboliseert de liefde, vreugde en verwachting die je voelt tijdens de zwangerschap.
  2. Herinnering voor altijd: De zwangerschap is een tijdelijke fase die snel voorbij gaat. Met een beeldje van je zwangere buik kun je deze prachtige periode vereeuwigen en altijd terugkijken op deze bijzondere tijd.
  3. Gespreksstarter: Een beeldje van je zwangere buik is een geweldig gespreksonderwerp. Het zal zeker de aandacht trekken van familie en vrienden, en je kunt met trots vertellen over de betekenis achter het beeldje.

Mijn Baby Buikje - de plek in het vereeuwigen van je zwangerschap

Bij Mijn Baby Buikje  begrijpen we hoe belangrijk het is om herinneringen aan je zwangerschap te koesteren. Daarom bieden we unieke beeldjes van je zwangere buik, handgemaakt door ervaren kunstenaars. Hier is waarom je voor MijnBabyBuikje.nl zou moeten kiezen:

  1. Vakmanschap: Onze beeldjes worden met liefde en aandacht voor detail gemaakt door getalenteerde kunstenaars. Elk beeldje is uniek en we streven ernaar om de essentie van jouw zwangere buik vast te leggen.
  2. Materialen van hoge kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het beeldje duurzaam en van blijvende waarde is. Je kunt erop vertrouwen dat je beeldje lang meegaat en zijn pracht behoudt.
  3. Persoonlijke benadering: We begrijpen dat elk zwangerschapsverhaal uniek is. Daarom bieden we verschillende opties en aanpassingen aan, zodat je een beeldje krijgt dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.
 

Hoe werkt het?

Het proces van het creëren van een beeldje van je zwangere buik bij MijnBabyBuikje.nl is eenvoudig en plezierig. Hier is hoe het werkt:

  1. Afspraak maken: Maak een afspraak bij onze studio, waar je in een ontspannen omgeving ontvangen wordt door een van onze vrouwelijke collega’s.We laten je onze materialen zien, voelen en nemen je houding door.
  2. Beeldje maken: Het scannen van je buik duurt slechts enkele minuten. We nemen samen het eindresultaat door en kunnen eventueel dingen verzachten.
  3. Personalisatie: Kies uit verschillende afwerkingsopties en details om het beeldje helemaal naar jouw wens te maken.
  4. Aflevering: Binnen enkele weken ontvang je jouw unieke beeldje van je zwangere buik, zorgvuldig verpakt en klaar om een speciale plek in je huis te krijgen.

Laat de magie van je zwangerschap voortleven - Plan je afspraak in

Een beeldje van je zwangere buik is een waardevolle investering in het vastleggen van de magie van je zwangerschap. Het is een unieke herinnering die je voor altijd kunt koesteren. Plan online je afspraak in voor het maken van je eigen beeldje.  Vereeuwig de prachtige momenten van je zwangerschap en creëer een tastbare herinnering die je voor altijd zult koesteren.

Plan je afspraak in tussen de 32 en 36 weken van je zwangerschap en laat de magie van je zwangerschap voortleven met een uniek beeldje van je zwangere buik!

3d beeldje zwangerschap
3d zwangerschapsbeeldje
bronzen beeldje zwangere buik
beeldje zwangere buik noord-holland
3d zwangerschapsbeeldje

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Zaandam, Breda & Weert
Binnen 8 à 12 weken je 3D-baby belly beeldje bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.8/10
Nieuwste trendkleuren van 2023!
Maak hier je afspraak