Skip to main content

Maak een beeldje van je zwangere buik in Breda!

Laat je zwangere buik vereeuwigen in Breda

Breda heeft Brabantse gezelligheid, carnaval en heerlijke terrassen maar ook Mijn Baby Buikje; de plek waar je je zwangere buik kunt vastleggen in een 3D-beeldje. Na je afspraak kun je er perfect in de zon zitten op het terras en met je voeten omhoog, genieten van je verlof. Of nog de laatste baby dingetjes halen in de vele leuke winkels. Onze studio in centraal gelegen en maar 10 minuten verwijderd van het bruisende stadshart van Breda.

 

Een beeld van je zwangere buik maken in hartje Breda

Wat is er mooier om je zwangerschap vast te laten leggen om daar later nog op terug te kunnen kijken? Bij Mijn Baby Buikje maken we van jouw zwangerschap kunst door je zwangere buik vast te leggen in een 3D-beeldje. Dat doen we – samen met jou – in onze mooie en fijne studio in Breda.

Brabantse gezelligheid uit Breda wanneer je een beeldje van je je zwangere buik maakt

Met de gezelligheid die alleen in Brabant te vinden is, helpen we jou tijdens je afspraak graag met het vastleggen van je zwangere buik in een 3D-beeld. Voordat we hiermee beginnen, bespreken we eerst je wensen en stellen je op je gemak. Ook nemen we uitgebreid kennen en kunnen we alle mogelijkheden doornemen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

Niet alleen onze studio is fijn in Breda

Na je afspraak om een beeld van je zwangere buik te scannen, kun je nog optimaal genieten van je bezoek aan Breda! Loop langs de grote kerk naar de vele pleinen met leuke restaurantjes of duik de winkelstraten in om nog rustig te shoppen. Of bezoek het mooie Ginnenken met alle mooie boetiekjes. Ook een ijsje bij De IJsboetiek van Breda kan niet ontbreken!

Mijn Baby Buikje Breda - centraal gelegen!

Mijn Baby Buikje is perfect bereikbaar voor iedereen die in het zuiden van Nederland woont of uit België komt. Onze studio is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto of OV. Het Centraal Station is om de hoek en binnen 5 minuten van de snelweg rij je bij onze studio aan! Er is genoeg parkeerplek op het parkeerterrein bij het gebouw. Niets is lekkerder dan zo uitstappen en bedenken hoe het beeldje van je zwangere buik er uit moet komen te zien.

3d beeldje zwangerschap
3d zwangerschapsbeeldje
3d zwangerschapsbeeldje

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Amersfoort, Maastricht, Zaandam & Breda
Binnen 8 tot 14 weken je beeldje zwangere buik bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!
Maak hier je afspraak