Skip to main content

Beeldje zwangere buik

Laat je zwangerschap vastleggen

Je bent zwanger en op zoek om een 3d beeldje zwangere buik te laten maken als een unieke herinnering aan dit mooie moment. Misschien heb je al een fotoshoot gehad of zie je het niet zitten om een gipse afdruk te laten maken van je zwangere buik. Je wil iets subtiels, persoonlijk en iets wat jouw zwangerschap tastbaar maakt. Je bent bij Mijn Baby Buikje helemaal op je plek. Wij maken van jouw zwangerschap een tastbare herinnering in de vorm van een 3D kunstwerk. Niet zomaar een 3d print van je zwangere buik, maar een gedetailleerde en betaalbare print. Het is de meest unieke herinnering die je van je zwangerschap kunt maken. Een kunstwerk dat onwijs mooi zal staan bij je thuis, in je slaapkamer of in de babykamer. Zo een 3d zwangerschapsbeeldje zal je altijd doen denken aan dit speciale moment van jou en je baby samen.

Maak je zwangere buik tastbaar

Bij Mijn Baby Buikje wij werken in een team van vrouwen. Velen van ons zijn ook net zoals jij moeder en weten als geen ander hoe bijzonder het is om een zwangerschap te mogen meemaken. Het is zo uniek en mooi om je kindje 9 maanden in je buik te dragen en wij zijn blij dat we samen met jou dit moment kunnen vastleggen. We werken binnen onze studio met de nieuwste technologie waardoor we jou kunnen verzekeren van een de hoogste kwaliteit 3d print.
Het scannen van je zwangere buik gaat als volg: je komt bij ons in de studio en aan de hand van vele voorbeelden leggen wij je uit wat de opties zijn. Er zijn verschillende poses die je kan aanhouden. Denk aan je handen op je zwangere buik, voor je borsten of zonder armen. Daarnaast maken we gebruik van verschillende materialen en afwerkingen. Hierdoor er altijd wel een look te vinden is, die bij jou thuis mooi zal staan. Denk hierbij aan een bronzen beeldje, een houten zwangerschapsbeeldje of juist en gouden glans beeldje. Ook kunnen we je beeldje zwangere buik uitprinten in verschillende groottes: 15 cm, 17 cm en 19 cm. We hebben genoeg voorbeelden om je hierin te adviseren.

Uniek in onze kwaliteit

De technologie is absoluut niet schadelijk voor jou of je baby, het zijn namelijk zo een 30 foto’s per seconden. Deze foto’s zijn het zelfde als die je maakt met een camera. De software technologie wordt o.a. in ziekenhuizen en autobranche gebruikt en gebruiken wij nu speciaal en exclusief voor zwangere mama’s. Wij zijn gefocust om jouw zwangere buik vast te leggen op de manier hoe jij in deze zwangerschap staat en zullen er alles aan doen om samen met jou het mooiste resultaat te maken. We nemen de tijd, laten je alle opties zien en stellen je op je gemak. Ook wij weten hoe het voelt om in jouw schoenen te staan.

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Breda, Amersfoort, Zaandam & Maastricht
Binnen 8 tot 14 weken je 3d zwangerschapsbeeldje bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen om je eigen 3d zwangerschapsbeeldje te laten maken. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 32 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Graag tot snel!

bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij Mijn Baby Buikje ben geweest voor mijn eigen beeldje zwangere buik . Ze waren super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

Maak hier je afspraak