Skip to main content

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een aanstaande of nieuwe vader? Iemand verrassen die binnenkort de prachtige wereld van het vaderschap betreedt, is niet alleen bijzonder, maar ook heel betekenisvol. Bij Mijn Baby Buikje begrijpen we dat goed. Daarom hebben we een lijst samengesteld met 10 originele, symbolische en grappige cadeautips die elke aanstaande of kersverse papa zal waarderen.

Tip: Bekijk ook onze blog met de top 15 cadeaus voor een zwangere vrouw, vriendin of dochter.

1. Survival kit voor nieuwe papa’s
2. Jaarabonnement op een vader-magazine
3. Customized gereedschapsriem voor babyverzorging
4. Papa en baby fotoshoot
5. Vader en kind beeldje
6. ‘Je wordt vader’ verrassingsbox
7. Workshop babyverzorging
8. Een grappig boek over vaderschap
9. Ergonomische draagzak
10. Een papa’s dagje uit

Cadeautips nieuwe vaders

1. Survival kit voor nieuwe papa’s

Een survival kit kan humoristisch samengesteld zijn met items zoals oordopjes voor de nacht, cafeïne shots voor vermoeidheid en een grappige handleiding over het ouderschap. Het doel is om hem een lach te bezorgen en tegelijkertijd te voorzien van essentiële benodigdheden die het vaderschap iets soepeler laten verlopen.

Survival kit voor nieuwe papa's

2. Jaarabonnement op een vader-magazine

Dit abonnement kan dienen als een continue bron van informatie, inspiratie en gemeenschap. Het kan onderwerpen omvatten zoals gezondheidstips voor mannen, verhalen van andere vaders, en creatieve manieren om tijd door te brengen met de kinderen.

Jaarabonnement vader-magazine

3. Customize gereedschapsriem voor babyverzorging

Deze riem, compleet met vakjes voor luiers, doekjes, flessen en speelgoed, voegt een mannelijke touch toe aan babyverzorgingsproducten en houdt alles georganiseerd en binnen handbereik wanneer hij de baby verzorgt.

Babyverzorging

4. Papa en baby fotoshoot

Deze cadeaubon voor een professionele fotosessie is een kans voor hem om de bijzondere momenten met zijn kind vast te leggen. Deze foto’s zullen een leven lang gekoesterd worden en kunnen een prachtige manier zijn om de ontwikkeling en groei van de band tussen vader en kind te documenteren.

Papa en baby fotoshoot

5. Ouder en kind beeldje

Een mooi alternatief voor de papa en baby fotoshoot. Met een Newborn beeldje creëer je een vertederend beeld van een nieuwe trotse ouder met een kleine baby. Door het gebruik van de meest geavanceerde 3D scantechniek, wordt er gezorgd voor een mooi en gedetailleerd resultaat. Je kunt kiezen tussen een veredeld beeldje of een brons gegoten beeldje. Een cadeaubon voor een uniek beeldje is een absolute aanrader.

Beeldje-papa-en-kind

6. ‘Je wordt vader’ verrassingsbox

Deze box kan gevuld zijn met diverse leuke en nuttige gadgets zoals een gepersonaliseerd slabbetje, een kinderboek om voor te lezen, en wat ontspannende thee of koffie voor de lange nachten. Het idee is om hem te verrassen met een doordachte collectie van items die zowel nuttig als ontspannend zijn.

Je wordt vader verrassingsbox

7. Workshop babyverzorging

Deze praktische en educatieve workshop helpt aanstaande vaders vertrouwen te winnen in hun verzorgende vaardigheden. Het geeft hen hands-on ervaring met babyverzorging, zoals het leren van de juiste wijze van een luier verschonen, babybadjes geven en de baby veilig vasthouden.

workshop babyverzorging

8. Een grappig boek over vaderschap

Een boek gevuld met humoristische anekdotes en wijze raad kan een welkome afleiding en een bron van troost zijn. Het kan helpen om de stress van het vaderschap te verlichten en biedt een lach wanneer hij het het meest nodig heeft.

Vaderschap boek

9. Ergonomische draagzak

Een comfortabele en stijlvolle draagzak is niet alleen praktisch voor uitstapjes en wandelingen, maar het bevordert ook de hechting met de baby door huid-op-huid contact. Het geeft de vader de vrijheid om actief te zijn terwijl zijn kind dichtbij en veilig is.

Ergonomische draagzak

10. Een papa’s dagje uit

Plan een speciale dag voor hem met activiteiten die hij leuk vindt, zoals vissen, naar een sportwedstrijd gaan, of een bierproeverij. Dit geeft hem een welverdiende pauze en wat tijd om te ontspannen en energie op te doen.

een papa's dagje uit
Maak hier je afspraak