Skip to main content

Je borsten vastgelegd voor altijd in een 3D-beeldje

Een tastbare herinnering aan je borsten of lijf

Borsten, wij vrouwen hebben ze allemaal. Ze beginnen klein, worden groot of niet. Staan rechtop, soms een beetje scheef of hangen wat meer. Ze laten ons vrouwelijk voelen en we kennen ze door en door. We stoppen ze in BH’s, nemen ze overal mee naar toe en gebruiken ze om onze kinderen mee te voeden. Wanneer je het risico loopt ze te verliezen, helpen wij jou aan een tasbare herinnering voor altijd.

Neem contact op

Borstbeeld laten maken

Voor vrouwen, door vrouwen

Maak van jouw zwangerschap een tastbare herinnering

Veel vrouwen zoeken naar een symbolische manier om afscheid te nemen van hun borst(en). Wil je je borsten vastleggen of een mooie herinnering houden aan je lijf? Dan helpen wij je graag verder aan een tastbare herinnering hieraan, nu het nog kan. Door het gebruik van de meest geavanceerde 3D scantechniek, kunnen wij voor het mooiste en gedetailleerde resultaat zorgen. Je kunt kiezen tussen verschillende materialen, houdingen en formaten.

Het maken van een borstbeeld gaat hetzelfde als elk ander beeld bij ons. We ontvangen je graag in één van onze mooie studio’s en nemen de tijd voor elkaar om te weten wat je verhaal is en je wensen zijn. We laten je onze collectie zien en oefenen je houding met kleren aan voor de spiegel. Wanneer alles duidelijk is, gaan we over tot het maken van de scan. Dit duurt maximaal twee minuten en daarna bekijken we het 3D beeld op ons scherm.

Neem contact op om je afspraak in te plannen

We kunnen eventueel het beeld verzachten op bepaalde plekken, denk aan putjes in je billen of diepere littekens. Dit hoeft niet, mag uiteraard. Wanneer je blij bent met het eindresultaat, slaan we het bestand op en gaan we voor je aan de slag. Al met al zal de afspraak een uur duren.

Je kunt een afspraak maken voor één van onze 4 studio’s; in Zaandam, Breda, Amersfoort en Maastricht. Allen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Verder profiteer je van goede tarieven en de beste kwaliteit print en service. Eerdere vrouwen beoordelen ons dan ook met een 9,7/10

Neem contact op

Borstbeeld tarieven

Al onze materialen en nabewerkingen zijn mogelijk bij een borstbeeld. Hieronder hebben we de meest gekozen materialen, de afmetingen en prijs neergezet. Informeer gerust naar de verdere mogelijkheden.

Borstbeeld Wooden 15 cm  € 295,-
Borstbeeld Wooden 17 cm  € 355,-
Borstbeeld Wooden 19 cm  € 405,-
Borstbeeld Veredeld 15 cm  € 499,-
Borstbeeld Veredeld 17 cm  € 549,-
Borstbeeld Veredeld 19 cm  € 875,-
Borstbeeld Brons gegoten 15 cm  € 849,-
Borstbeeld Brons gegoten 17 cm  € 899,-
Borstbeeld Brons gegoten 19 cm  € 975,-

 

Kies voor unieke kwaliteit

Kwalitatieve scan met een 3D camera

De 3d camera maakt zo’n 30 foto’s per seconde, 2200 foto’s van jou binnen twee minuten, en zorgt voor de meest kwalitatieve scan op dit moment. Het is dezelfde technologie als een fotocamera, dus compleet jezelf.

We bewerken de 3d foto’s tot een digitaal 3d beeld dat wordt uitgeprint in de door jou gekozen kleur en materiaal. De software die wij gebruiken is verder alleen te vinden in ziekenhuizen, professionele printbedrijven en in de autobranche. Een unieke kwaliteit voor het mooiste eindresultaat.

Impressie

3d borstbeeld

Andere vrouwen gingen je voor

Ze delen hun ervaring met jou!

“Wat een fijne en bijzondere afspraak. Ondanks het beladen doel, namelijk een aandenken maken aan mijn borsten omdat ze er zo niet meer zijn, voelde ik mij begrepen en hebben we samen een prachtig aandenken gemaakt. Ontzettend blij met dit beeld bij mij thuis.”

bellyprint

“Ik ben trots op mijn lichaam en ondanks dat ik zelf geen kinderen zal dragen, wilde ik wel een herinnering als dank. Een cadeau aan mijzelf waar ik met veel plezier naar kijk.”

bellyprint

“Na de geboorte van mijn dochter kreeg ik al snel de diagnose borstkanker en een amputatie zou komen. Omdat het contrast zo groot was, wilde ik een mooie aandenken aan mijn borsten in “volle glorie”. Ik heb een borstbeeld bij Mijn Baby Buikje laten maken en kijk vol trots hierop terug.”

bellyprint

Veelgestelde vragen

Al je vragen beantwoord

Moet ik van te voren een afspraak inplannen?

Ja! Wij werken op afspraak basis en reserveren dan de tijd voor jou om rustig alle materialen te bekijken, vragen te stellen en natuurlijk je te fotograferen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een borstbeeld te laten maken.

Moet ik voor de afspraak al weten welk materiaal of kleur ik wil?

Nee dat hoef je niet te weten van tevoren! Wij hebben tijdens je afspraak meerdere voorbeelden van poses, materiaal soorten en een kleurenwaaier. Hierin kunnen we ook een adviserende rol geven en komen hier samen uit.

Je kunt dus op je gemak alle materialen en kleuren bewonderen. Ook leuk om te weten dat wij over alle nieuwe trendkleuren beschikken van 2024.

Moet ik iets meenemen of voorbereiden voor de afspraak?

Ja, we willen je vragen om je eigen badjas en slippers mee te nemen naar de afspraak.

Als je liever niet naakt poseert, neem dan een gladde BH en string meenemen naar je afspraak. Het is wel van belang dat beide niet knellen of ergens snijdt. Wanneer je er voor kiest om iets aan te houden tijdens de 3D opname, heb je je eigen spullen bij je. Verder dan dat, hoef je je niet voor te bereiden.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. We begrijpen dat dat het fijn is om dit met iemand te delen. Het maximale aantal graag op drie houden (exclusief jij).

Wat gebeurt er met mijn 3d scan wanneer mijn beeld gemaakt is?

Wanneer je je scan thuis ontvangen hebt, bewaren wij deze nog 6 maanden voor je in een beveiligd archief. Indien je wilt dat wij deze direct verwijderd na ontvangst van je 3d beeldje, dan kun je dat bij ons aangeven.

Als ik iets wil weghalen zoals putjes in mijn billen of een litteken, kan dat?

Ja, we werken altijd het beeld na, samen met jou na de 3D scan. Als je putjes op je dijen weggewerkt wilt hebben, je tepels iets verzachten of littekens weg wilt hebben, dan halen we die weg. We gaan niet modeleren maar we maken wel de mooiste versie voor je Mijn Baby Buikje.

Meer veelgestelde vragen
Maak hier je afspraak