Skip to main content

Een buik beeldje als herinnering aan je zwangere buik

Je prachtige zwangere buik in de vorm van een buik beeldje

Een buik beeldje is een prachtig aandenken aan de periode waarin de baby groeit in de buik van de moeder. Het is een tastbaar beeldje dat de unieke vorm van de zwangere buik op een persoonlijke en bijzondere manier vastlegt, wat het een prachtige en blijvende herinnering maakt aan deze unieke tijd.

 

Het wordt een buik beeldje gemaakt?

Een van de populairste opties is het laten maken van een 3D-buik beeldje van de zwangere buik. Dit is een beeldje dat wordt gemaakt met behulp van geavanceerde 3D-scantechnologie en 3D-printing. Het resultaat is een prachtig en nauwkeurig 3D-beeldje van de zwangere buik, dat in verschillende materialen kan worden geprint, zoals kunststof, brons of hout.

Jouw unieke buik beeldje – ongevaarlijk voor je kindje

We horen de vraag vaker: of het maken van een 3D-buik beeldje schadelijk is voor je baby of voor jouzelf. Absoluut niet! Met onze handscanner maken we een ruim aantal foto’s die de basis van jouw buik beeldje vormen. Omdat deze scanner dezelfde werking heeft als een normale fotocamera, merkt je kindje hier helemaal niets van. Jij wordt in het zonnetje gezet en kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

 

De talloze mogelijkheden van een buikbeeldje

Smaken verschillen – daarom hebben we ook voor ieder wat wils. Variërend van diverse materialen in verschillende prijscategorieën tot een hoop manieren om je beeldje tentoon te stellen. Het leuke hieraan? Door zoveel verschillende opties is niet één buik beeldje hetzelfde, waardoor elk buik beeldje uniek is op verschillende manieren. Een buik beeldje is een prachtige manier om deze bijzondere periode vast te leggen en te herinneren. Het is een uniek en persoonlijk aandenken aan de zwangerschap dat voor altijd gekoesterd zal worden.

 

 

Jouw 3D-buikbeeld: een herinnering voor het leven

We adviseren om je zwangere buik in week 32 – 36 van je zwangerschap vast te leggen tijdens een afspraak. In deze periode staat je buik mooi hoog en is de kans dat je kindje nog niet geboren is groot. Wanneer je kindje geboren is, ontvang je meestal je buik beeldje. Het duurt namelijk 8 tot 12 weken voordat deze gemaakt en nabewerkt is. Het is een speciale ervaring om je zwangere lichaam van toen in handen te hebben en het wederom te zien. Het is de manier om die bijzondere periode te herinneren en naar te kijken wanneer jij dat maar wilt.

 

 

Zwangerschapsbeeldjes in brons gegoten
mijn baby buikje veredeld zilver
Veredeld 3D beeldje voor de zwangerschap
Zwangerschapsbeeldje verzwaard met metaalpoeder

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Amersfoort, Zaandam, Breda & Maastricht
Binnen 8 à 12 weken je buikbeeld bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!
Maak hier je afspraak