Skip to main content

Een buikbeeld als herinnering aan je zwangere buik

Je prachtige zwangere buik in de vorm van een buikbeeldje

Zwangere vrouwen bekijken vaak naar hun lichaam om te beseffen waar het vrouwelijk lichaam tot in staat is: de verandering in groei en nieuw leven. Als je kon, zou je dit spiegelbeeld vastleggen, bewaren en voor altijd in een doosje stoppen. Stel je voor dat dat nou werkelijkheid kan zijn, in de vorm van een buikbeeldje?

 

Het wordt een buikbeeldje gemaakt?

Misschien vindt je het spannend om een afspraak te maken. Hoogstwaarschijnlijk omdat je niet weet wat je te wachten staat, of omdat je het spannend vindt om je de kleren uit te doen en naakt te poseren. Om je hier in gerust te stellen, beginnen we de afspraak met een persoonlijk gesprek en kun je rustig aan  ons en de studio ruimte wennen. Wanneer jij er klaar voor bent, beginnen we om je zwangere lichaam te scannen voor jouw unieke buikbeeld. Dit duurt in totaal ongeveer maar twee minuten.

Jouw unieke buikbeeld – ongevaarlijk voor je kindje

We horen de vraag vaker: of het maken van een 3D-buikbeeld schadelijk is voor je baby of voor jouzelf. Absoluut niet! Met onze handscanner maken we een ruim aantal foto’s die de basis van jouw buikbeeld vormen. Omdat deze scanner dezelfde werking heeft als een normale fotocamera, merkt je kindje hier helemaal niets van. Jij wordt in het zonnetje gezet en kunt genieten van deze bijzondere ervaring.

 

De talloze mogelijkheden van een buikbeeldje

Smaken verschillen – daarom hebben we ook voor ieder wat wils. Variërend van diverse materialen in verschillende prijscategorieën tot een hoop manieren om je beeldje tentoon te stellen. Het leuke hieraan? Door zoveel verschillende opties is niet één buikbeeldje hetzelfde, waardoor elk buikbeeldje uniek is op verschillende manieren.

 

 

Jouw 3D-buikbeeld: een herinnering voor het leven

We adviseren om je zwangere buik in week 32 – 36 van je zwangerschap vast te leggen tijdens een afspraak. In deze periode staat je buik mooi hoog en is de kans dat je kindje nog niet geboren is groot. Wanneer je kindje geboren is, ontvang je meestal je buikbeeld. Het duurt namelijk 8 tot 12 weken voordat deze gemaakt en nabewerkt is. Het is een speciale ervaring om je zwangere lichaam van toen in handen te hebben en het wederom te zien. Het is de manier om die bijzondere periode te herinneren en naar te kijken wanneer jij dat maar wilt.

 

 

3d beeldje zwangerschap
3d zwangerschapsbeeldje
bronzen beeldje zwangere buik
beeldje zwangere buik noord-holland
3d zwangerschapsbeeldje

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Zaandam & Breda
Binnen 8 à 12 weken je buikbeeld bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.8/10
Nieuwste trendkleuren van 2022!
Maak hier je afspraak