Skip to main content

Cadeaubon zwangerschapsbeeldje

Een bijzonder cadeau om te geven

Wie geef jij een Baby Buikje giftcard cadeau? Na het selecteren van het gewenste bedrag, wordt je verwezen naar onze betaalpagina. Je vult de gevraagde gegevens in en betaal je veilig online met ideal. Na betaling, zorgen wij dat de cadeaubon op de bus gaat. Ontvang deze in een envelop thuis, óf direct bij de gelukkige door de brievenbus. Zo geef jij een cadeau waarmee diegene zelf een mooi Baby Buikje mee kan samenstellen.  ♥ 

Let op:  de tastbare bon verzenden wij binnen twee werkdagen via de PostNL. Heb je ‘m eerder nodig i.v.m. een babyshower? Stuur ons een mailtje!

Eerdere mama's gingen je voor

Ze delen hun ervaring met jou!

“Er heerst een hele fijne sfeer. Duidelijke uitleg, en meedenkend in de opties die er zijn! Hele aardige en open medewerkster. Speciaal om van deze bijzondere tijd een bijzonder beeldje te laten maken! Het eindresultaat is zo uniek en mooi, aanrader.”

bellyprint

“Een cadeaubon gekregen van mijn lieve vriendinnetjes tijdens mijn babyshower. Echt zo blij mee want het aandenken is persoonlijk en houdt echt de herinnering van mijn buik. Deze staat mooi te pronken op de babykamer.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint
Maak hier je afspraak