Voorzorgsmaatregelen

m.b.t. coronavirus

Net als bij jou en vele andere zijn wij bij Mijn Baby Buikje overvallen door de enorme impact van het coronavirus maar gelukkig zijn wij open.

Voornamelijk omdat dit een moment is dat niet terug te halen is (tenzij je na 19 januari 2021 tussen de 32 en 36 weken zwanger bent). We zijn geen contactberoep en kunnen binnen de studio ten alle tijden ons houden aan de 1.5 meter afstand.

In de afgelopen maande hebben wij ons zorgvuldig voorbereid op de 1,5 meter samenleving en zijn de nodige maatregelen getroffen, waarmee wij, jou als mama to be, op veilige én gastvrije wijze kunnen blijven ontvangen en helpen aan een mooie 3d zwangerschaps beeldje.

Om die veiligheid te garanderen hebben we aanpassingen gemaakt voor jou en onze medewerkers:

 • We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Mocht je iemand bij je hebben die je helpt met vervoer, kan deze plaats nemen in de wachtkamer zolang de afspraak duurt.
 • We vragen je je eigen badjas mee te nemen naar de afspraak i.v.m. hygiëne.
 • Graag mondkapje dragen bij binnenkomst tot het eind van de afspraak.
 • Bij binnenkomst handen desinfecteren.
 • Bij symptomen graag vooraf contact opnemen om te kijken of we de afspraak naar een later moment kunnen plaatsen of moeten cancelen.
 • Wij zorgen ook dat er maar één werknemer aanwezig is tijdens je afspraa om de contacten zo min mogelijk te houden, voor jouw veiligheid en die van onze werknemers. 

Verder hebben we:

 • Een wachttruimte in de gang gecreëerd waardoor je altijd rustig op je beurt kan wachten, mocht je eerder zijn dan dat je afspraak begint.
 • De mogelijkheid om je handen 20 seconden te wassen met zeep en water.
 • Een desinfectie paal met handalcohol bij de entrée om je handen te desinfecteren.
 • De afspraakruimte vindt plaats in een grotere ruimte met ramen die open staan voor ventilatie. Ook is hier meer ruimte om elkaar te spreken maar toch de 1.5 meter afstand te kunnen bewaren.
 • De wall of buikjes wordt na elke afspraak gedesinfecteerd.
 • Extra tijd is tussen de verschillende afspraken ingepland om zo min mogelijk de toekomstige mama’s in contact met elkaar te laten komen.
Lees ons COVID protocol

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Op 10 minuten van Amsterdam
Binnen 6 weken je kunstwerk bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.8/10
Nieuwste trendkleuren van 2020!

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 34 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Graag tot snel!

bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij Mijn Baby Buikje ben geweest voor mijn eigen 3d beeldje zwangerschap. Ze waren super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”