Hoe verloopt een afspraak?

Laat je zwangerschap vastleggen

Stap 1. Maak je afspraak

Op het moment dat je zwanger bent, kan je een afspraak bij ons inplannen. Wij adviseren om je scan afspraak in te plannen wanneer je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Dan is je buik mooi vol en nà 36 weken is er de kans dat je al bevallen bent. Wanneer je een meerling verwacht, adviseren we je om tussen de 30 en 34 weken lang te komen. Ben je al langer zwanger? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Neem dan telefonisch contact op en dan plannen we samen een afspraak in op kort termijn.

Stap 2. Bespreek je wensen

In onze studio’s in Zaandam & Breda hebben we een fijne ruimte om je scan afspraak in te houden. We vertellen je onder het genot van een kop koffie of thee, wat jouw wensen zijn en onze mogelijkheden. Wanneer je een idee hebt van je houding en hoe je beeldje eruit komt te zien, gaan we verder met het scannen van je baby buik.

Zwangerschapsbeeldje 3d

Stap 3. Laat je zwangere buik scannen

Dan gaat het gebeuren, we gaan je zwangere buik vastleggen in 3d! Je komt te staan om de aangegeven plek en met je lichaam in de door jouw gekozen houding. Omdat we foto’s van je zwangere buik maken en daarna deze foto’s gebruiken om in 3d beeld in elkaar te zetten, is het voor jou de uitdaging om stil te staan. Het scannen duurt maximaal 2 minuten, waarin één van ons om je heen loopt en jouw verschillende kanten fotografeert. 

Het mooiste resultaat geeft wanneer je zonder kleding poseert tijdens het scannen. Mocht je dit niet fijn vinden, dan kun je het beste naadloos ondergoed tijdens het scannen dragen.

Stap 4. Wij doen de rest

Je beeld wordt direct in onze software in elkaar gezet en we nemen samen het beeld gezamelijk door. Je ziet dus meteen hoe jouw eindresultaat eruit komt te zien!

Indien wenselijk kunnen we de scan verzachten op plekken zoals cellulites, littekens of tepels. Wanneer jij blij bent met het eindresultaat, slaan we je bestand op en wordt deze na de afpraak zorgvuldig door ons nabewerkt tot het mooiste digitale 3d beeld. 

Het beeldje wordt in jouw gekozen materiaal en kleur geprint en door ons met de hand nabewerkt. 

Stap 5. Ontvang je unieke kunstwerk

Je ontvangt acht tot twaalf weken na je afspraak, je kunstwerk bij je thuis. Deze wordt altijd aangetekend verzonden via POSTNL en hiervan ontvang je een track and trace code.  Je hebt nu een uniek moment vast gelegd dat in en tastbaar beeldje bij jou thuis komt te staan. Hoe bijzonder!

Veelgestelde vragen
3d beeldje zwangerschap