Je zwangerschap vastleggen
in een 3D-beeldje?


Meest geavanceerde techniek
100% identiek aan jouw zwangere lichaam
Eerdere mama's beoordelen ons met een 9,8
Geen boekingskosten van tevoren
Studio's in Zaandam, Breda, Amersfoort & Weert

Brons gegoten beeld van je zwangerschap

Maak van jouw zwangerschap een tastbare herinnering

Zwanger zijn is een magische periode waarin jij en je baby centraal staan. Elke dag is dichterbij de dag dat je je baby ontmoet. Aangezien je maar één keer zwanger bent van jouw baby, is het bijzonder om een blijvende herinnering te hebben die jouw vrouwelijkheid en kracht toont. Wij maken samen met jou een prachtig brons gegoten beeldje van jou!

Bij Mijn Baby Buikje maken we een herinnering aan je zwangere buik door een 3D-zwangerschapsbeeldje gegoten uit 100% kwaliteits brons te maken. Traditioneel gegoten in kwaliteitsbrons en zorgvuldig afgewerkt met de hand. Van het digitale beeld wordt een mal gemaakt, waarin brons wordt gegoten. Hierna wordt deze met de hand nagelopen en krijgt het Baby Buikje de gekozen patina (kleur). Grotere maten zijn mogelijk op verzoek!

Plan tijdig jouw afspraak in

Ben je enthousiast, en wil je een afspraak maken? Wat leuk! Wij raden aan om op tijd een afspraak te maken. Het mooiste resultaat van jouw zwangere buik, is wanneer je langskomt als je 32 à 37 weken zwanger bent (bij een meerling adviseren we rond de 32 weken). Ben je al later in je zwangerschap? Ook dan ben je van harte welkom!

Je kunt een afspraak maken voor één van onze 4 studio’s; in Zaandam, Breda, Amersfoort en Weert. Allen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. We vinden dat een 3d zwangere buik print voor elke moeder toegankelijk moet zijn dus: goede tarieven, meerdere locaties die centraal gelegen zijn in Nederland, makkelijk aan te rijden en met de beste kwaliteit print en service. Eerdere mama’s beoordelen ons dan ook met een 9,7/10. Verder betaal je geen boekingskosten van tevoren!

Ontdek onze collecties!

Luxe baby buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wooden baby Buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Metallic Baby buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nude Baby buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Luxe baby buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wooden baby Buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Metallic Baby buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Nude Baby buikje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Eerdere mama's gingen je voor

Ze delen hun ervaring met jou!

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw een mooi zwangerschapsbeeldje laten maken.”

bellyprint

“Geweldige ervaring. Zeker aan te raden voor alle mama’s, professionele service met een lach en lekker centraal. Je hoeft niet het halve land door om op afspraak te komen. Kortom een unieke belevenis met eeuwige herinnering.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

Veelgestelde vragen

Al je vragen beantwoord

Moet ik van te voren een afspraak inplannen?

Ja! Wij werken op afspraak basis en reserveren dan de tijd voor jou om rustig alle materialen te bekijken, vragen te stellen en natuurlijk je te fotograferen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Mijn Baby Buikje te laten maken.

Moet ik voor de afspraak al weten welk materiaal of kleur ik wil?

Nee dat hoef je niet te weten van tevoren! Wij hebben tijdens je afspraak meerdere voorbeelden van poses, materiaal soorten en een kleurenwaaier. Hierin kunnen we ook een adviserende rol geven en komen hier samen uit.

Je kunt dus op je gemak alle materialen en kleuren bewonderen. Ook leuk om te weten dat wij over alle nieuwe trendkleuren beschikken van 2022.

Moet ik iets meenemen of voorbereiden voor de afspraak?

Ja, we willen je vragen om je eigen badjas en slippers mee te nemen naar de afspraak.

Als je liever niet naakt poseert, neem dan een gladde BH en string meenemen naar je afspraak. Het is wel van belang dat beide niet knellen of ergens snijdt. Wanneer je er voor kiest om iets aan te houden tijdens de 3D opname, heb je je eigen spullen bij je. Verder dan dat, hoef je je niet voor te bereiden.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. We begrijpen dat dat het fijn is om dit met iemand te delen. Het maximale aantal graag op drie houden (exclusief jij).

Wanneer is de mooiste tijd om een Mijn Baby Buikje te maken?

Elke buik en lichaam is anders daarom adviseren wij jou tussen 32 weken en 36 weken van je zwangerschap een Mijn Baby Buikje te laten maken. Je hebt in deze periode een volle babybuik wat de herinnering echt prachtig maakt en na 36 weken kan je al bevallen zijn.

Wanneer je zwanger bent van een meerling, zien we je graag wat eerder. Maak dan je afspraak tussen de 28 weken en 32 weken.

Maar mocht je al langer zwanger zijn dan hierboven geadviseerd en wil je graag een Mijn Baby Buikje laten maken, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken. Ook als je buik als snel vol is, kan je ook eerder je afspraak plaatsen.

Wat gebeurt er met mijn 3d scan wanneer mijn beeld gemaakt is?

Wanneer je je scan thuis ontvangen hebt, bewaren wij deze nog 6 maanden voor je in een beveiligd archief. Het komt voor dat mama’s een extra exemplaar willen.

Indien je wilt dat wij deze direct verwijderd na ontvangst van je 3d beeldje, dan kun je dat bij ons aangeven.