Skip to main content

Luxe Baby Buikje

Met onze Luxe 3D-zwangerschapsbeeldje maak je van je zwangere buik een prachtige herinnering. Het beeldje is geprint in 100% kunststof en voelt licht aan.  Onze Luxe Baby Buikje is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen: o.a. mat, zijdeglans en glinster afwerking. Benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op of maak makkelijk en snel een afspraak.

Maak hier je afspraak

Luxe kunststof beeld van de zwangerschap

Een kunststof beeldje van je zwangerschap maken? Wij helpen je graag verder!

Maak van jouw zwangerschap een tastbare herinnering

Bij Mijn Baby Buikje maken we een herinnering aan je zwangere buik door een kunststof zwangerschapsbeeldje te maken in 3D. Deze is 100% identiek aan je eigen lichaam. Door het gebruik van de meest geavanceerde 3D scantechniek, kunnen wij voor het mooiste en gedetailleerde resultaat zorgen en dat voor een betaalbare prijs.

Met het Luxe Baby Buikje beeld haal je een hoogwaardige print met veel details in huis. Enkel is nabewerking met de hand niet mogelijk; je blijft de printopbouw zien aan de onderkant van je armen, borsten, billen en buik. Doordat 3D print van onder naar boven wordt opgebouwd, komt er materiaal onder deze delen voor ondersteuning. Afhankelijk van de vorm van je buik, borsten, armen en billen kun je de printlijnen schuin zien oplopen. Printlijnen zijn bij dit materiaal zichtbaar. De kunststoffen beelden zijn beschikbaar in 15, 17, 19 cm.

Afspraak maken?

Plan tijdig jouw afspraak in

Ben je enthousiast, en wil je een afspraak maken? Wat leuk! Wij raden aan om op tijd een afspraak te maken. Het mooiste resultaat van jouw zwangere buik, is wanneer je langskomt als je 32 à 37 weken zwanger bent (bij een meerling adviseren we rond de 32 weken). Ben je al later in je zwangerschap? Ook dan ben je van harte welkom!

Je kunt een afspraak maken voor één van onze 4 studio’s; in Zaandam, Breda, Amersfoort en Weert. Allen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. We vinden dat een 3d zwangere buik print voor elke moeder toegankelijk moet zijn dus: goede tarieven, vier locaties die centraal gelegen zijn in Nederland, makkelijk aan te rijden, gratis parkeren en met de beste kwaliteit print en service. Eerdere mama’s beoordelen ons dan ook met een 9,7/10. Verder betaal je geen boekingskosten van tevoren!

Hoe verloopt een afspraak?

Prijzen

Mijn Baby Buikje zonder handen 15 cm €159,-
Mijn Baby Buikje met handen 15 cm €189,-
Mijn Baby Buikje zonder handen 17 cm €199,-
Mijn Baby Buikje met handen 17 cm €249,-
Mijn Baby Buikje zonder handen 19 cm €229,-
Mijn Baby Buikje met handen 19 cm €289,-

 

Kies voor unieke kwaliteit

Kwalitatieve scan met een 3D camera

De 3d camera maakt zo’n 30 foto’s per seconde, 2200 foto’s van jou binnen twee minuten, en zorgt voor de meest kwalitatieve scan op dit moment. Het is dezelfde technologie als een fotocamera, dus compleet schadeloos voor je baby en jezelf.

We bewerken de 3d foto’s tot een digitaal 3d beeld dat wordt uitgeprint in de door jou gekozen kleur en materiaal. De software die wij gebruiken is verder alleen te vinden in ziekenhuizen, professionele printbedrijven en in de autobranche. Een unieke kwaliteit voor het mooiste eindresultaat.

Impressie

3d zwangerschapsbeeldje
Kunststof beeldje van de zwangerschap
luxe zwangerschapsbeeldje van kunststof
bronzen beeld zwangere buik

Eerdere mama's gingen je voor

Ze delen hun ervaring met jou!

“Er heerst een hele fijne sfeer. Duidelijke uitleg, en meedenkend in de opties die er zijn! Hele aardige en open medewerkster. Speciaal om van deze bijzondere tijd een bijzonder beeldje te laten maken! Het eindresultaat is zo uniek en mooi, aanrader.”

bellyprint

“Geweldige ervaring. Zeker aan te raden voor alle mama’s, professionele service met een lach en lekker centraal. Je hoeft niet het halve land door om op afspraak te komen. Kortom een unieke belevenis met eeuwige herinnering.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

Veelgestelde vragen

Al je vragen beantwoord

Moet ik van te voren een afspraak inplannen?

Ja! Wij werken op afspraak basis en reserveren dan de tijd voor jou om rustig alle materialen te bekijken, vragen te stellen en natuurlijk je te fotograferen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Mijn Baby Buikje te laten maken.

Moet ik iets meenemen of voorbereiden voor de afspraak?

Ja, we willen je vragen om je eigen badjas en slippers mee te nemen naar de afspraak.

Als je liever niet naakt poseert, neem dan een gladde BH en string meenemen naar je afspraak. Het is wel van belang dat beide niet knellen of ergens snijdt. Wanneer je er voor kiest om iets aan te houden tijdens de 3D opname, heb je je eigen spullen bij je. Verder dan dat, hoef je je niet voor te bereiden.

Moet ik voor de afspraak al weten welk materiaal of kleur ik wil?

Nee dat hoef je niet te weten van tevoren! Wij hebben tijdens je afspraak meerdere voorbeelden van poses, materiaal soorten en een kleurenwaaier. Hierin kunnen we ook een adviserende rol geven en komen hier samen uit.

Je kunt dus op je gemak alle materialen en kleuren bewonderen. Ook leuk om te weten dat wij over alle nieuwe trendkleuren beschikken van 2022.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. We begrijpen dat dat het fijn is om dit met iemand te delen. Het maximale aantal graag op drie houden (exclusief jij).

Wat gebeurt er met mijn 3d scan wanneer mijn beeld gemaakt is?

Wanneer je je scan thuis ontvangen hebt, bewaren wij deze nog 6 maanden voor je in een beveiligd archief. Het komt voor dat mama’s een extra exemplaar willen.

Indien je wilt dat wij deze direct verwijderd na ontvangst van je 3d beeldje, dan kun je dat bij ons aangeven.

Als ik iets wil weghalen zoals putjes in mijn billen of een litteken, kan dat?

Ja, we werken altijd het beeld na, samen met jou na de 3D scan. Als je putjes op je dijen weggewerkt wilt hebben, je tepels iets verzachten of littekens weg wilt hebben, dan halen we die weg. We gaan niet modeleren maar we maken wel de mooiste versie voor je Mijn Baby Buikje.

Meer veelgestelde vragen
Maak hier je afspraak