Skip to main content

Moeder / Kind Beeld

(of Papa / Kind)

Een moeder of papa met newborn beeldje; elke keer een vertederend beeld van een nieuwe trotse ouder met kleine baby. Het geeft de eerste weken met je baby weer en vereeuwigd een uniek en onbetaaldbaar moment. We adviseren om binnen de eerste twee maanden na de geboorte bij ons langs te komen. Je hebt de keuze uit een veredeld beeldje of een brons gegoten beeldje. Bij dit materiaal leggen we de meest kleine details het beste vast. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@mijnbabybuikje.nl met je gegevens.

Maak hier je afspraak

Moeder of vader met newborn beeldje

Een beeldje met papa of mama en je baby maken? Wij helpen je graag verder!

Maak van jouw zwangerschap een tastbare herinnering

Wil je de geboorte van je kind vieren of de liefde tussen je kind en jij als ouder graag vastleggen? Dan zijn onze veredelde of brons gegoten moeder kind beeldjes een absolute aanrader. Door het gebruik van de meest geavanceerde 3D scantechniek, kunnen wij voor het mooiste en gedetailleerde resultaat zorgen. Je kunt kiezen tussen een veredeld beeldje of een brons gegoten beeldje.

Het veredelde beeldje wordt verzwaard met een 100% gespoten metaallaag door een Edelsmit. Het brons gegoten beeldje wordt gegoten uit 100% kwaliteisbrons door een bronsgieter en is daarbij het zwaarste beeld uit de collectie.

Maak hier je afspraak

Plan tijdig jouw afspraak in

Het maken van een moeder kind of vader kind beeld gaat net wat anders dan het maken van een zwangerschapsbeeldje. Je komt binnen twee maanden na de geboorte van je kindje. Doordat jij en je kleine ongeveer drie minuten stil moeten liggen, is dit de meest ideale tijd. Hoe ouder je baby wordt, hoe bewegelijk. Tijdens de afspraak plannen we ruim de tijd in zodat je kleine rustig kan wennen aan de omgeving. Vaak werkt het goed wanneer je zelf een doek meeneemt en een voeding, zodat je kleine warm bij je komt te liggen.

Je kunt een afspraak maken voor één van onze 4 studio’s; in Zaandam, Breda, Amersfoort en Weert. Allen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Verder profiteer je van goede tarieven en de beste kwaliteit print en service. Eerdere mama’s beoordelen ons dan ook met een 9,7/10

Hoe verloopt een afspraak?
ouders en baby beeldje maken

Prijzen

Ouder met baby Wooden 15 cm  €525,-
Ouder met baby Wooden 17 cm  €575,-
Ouder met baby Wooden 19 cm  €625,-
Ouder met baby Veredeld 15 cm  €749,-
Ouder met baby Veredeld 17 cm  €849,-
Ouder met baby Veredeld 19 cm  €875,-
Ouder met baby Brons gegoten 15 cm  €899,-
Ouder met baby Brons gegoten 17 cm  €980,-
Ouder met baby Brons gegoten 19 cm  €1025,-

 

Impressie

3d mama / papa en kind beeldje
Beeldje mama en kind
Beeldje papa en kind

Kies voor unieke kwaliteit

Kwalitatieve scan met een 3D camera

De 3d camera maakt zo’n 30 foto’s per seconde, 2200 foto’s van jou binnen twee minuten, en zorgt voor de meest kwalitatieve scan op dit moment. Het is dezelfde technologie als een fotocamera, dus compleet schadeloos voor je baby en jezelf.

We bewerken de 3d foto’s tot een digitaal 3d beeld dat wordt uitgeprint in de door jou gekozen kleur en materiaal. De software die wij gebruiken is verder alleen te vinden in ziekenhuizen, professionele printbedrijven en in de autobranche. Een unieke kwaliteit voor het mooiste eindresultaat.

Eerdere mama's gingen je voor

Ze delen hun ervaring met jou!

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw een mooi zwangerschapsbeeldje laten maken.”

bellyprint

“Geweldige ervaring. Zeker aan te raden voor alle mama’s, professionele service met een lach en lekker centraal. Je hoeft niet het halve land door om op afspraak te komen. Kortom een unieke belevenis met eeuwige herinnering.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

Veelgestelde vragen

Al je vragen beantwoord

Moet ik van te voren een afspraak inplannen?

Ja! Wij werken op afspraak basis en reserveren dan de tijd voor jou om rustig alle materialen te bekijken, vragen te stellen en natuurlijk je te fotograferen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Mijn Baby Buikje te laten maken.

Moet ik voor de afspraak al weten welk materiaal of kleur ik wil?

Nee dat hoef je niet te weten van tevoren! Wij hebben tijdens je afspraak meerdere voorbeelden van poses, materiaal soorten en een kleurenwaaier. Hierin kunnen we ook een adviserende rol geven en komen hier samen uit.

Je kunt dus op je gemak alle materialen en kleuren bewonderen. Ook leuk om te weten dat wij over alle nieuwe trendkleuren beschikken van 2022.

Moet ik iets meenemen of voorbereiden voor de afspraak?

Ja, we willen je vragen om je eigen badjas en slippers mee te nemen naar de afspraak.

Als je liever niet naakt poseert, neem dan een gladde BH en string meenemen naar je afspraak. Het is wel van belang dat beide niet knellen of ergens snijdt. Wanneer je er voor kiest om iets aan te houden tijdens de 3D opname, heb je je eigen spullen bij je. Verder dan dat, hoef je je niet voor te bereiden.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. We begrijpen dat dat het fijn is om dit met iemand te delen. Het maximale aantal graag op drie houden (exclusief jij).

Wat gebeurt er met mijn 3d scan wanneer mijn beeld gemaakt is?

Wanneer je je scan thuis ontvangen hebt, bewaren wij deze nog 6 maanden voor je in een beveiligd archief. Het komt voor dat mama’s een extra exemplaar willen.

Indien je wilt dat wij deze direct verwijderd na ontvangst van je 3d beeldje, dan kun je dat bij ons aangeven.

Als ik iets wil weghalen zoals putjes in mijn billen of een litteken, kan dat?

Ja, we werken altijd het beeld na, samen met jou na de 3D scan. Als je putjes op je dijen weggewerkt wilt hebben, je tepels iets verzachten of littekens weg wilt hebben, dan halen we die weg. We gaan niet modeleren maar we maken wel de mooiste versie voor je Mijn Baby Buikje.

Meer veelgestelde vragen
Maak hier je afspraak