Bellyprint
Bellyprint

Over ons

Mijn Baby Buikje 3d Print

Je bent op zoek iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap, je wilt dit moment graag vastleggen. Bij Mijn Baby Buikje maken we van jouw zwangere buik kunst en geven wij je de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Bij Mijn Baby buikje creëren wij een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

Wat kun je nog meer bij ons verwachten?:

  • Meest geavanceerde scantechniek; hierin hebben we echt geinvesteerd om het mooiste resultaat te krijgen. Duidelijke kenmerken van jou zijn dan ook hierdoor zichtbaar. Denk aan je jukbeenderen, je handen of navel.
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur; niks is ergers dan aan het eind van je zwangerschap trappen of een eind te moeten lopen.
  • Centrale studio die makkelijk te bereiken is vanaf de A8. Op 10 minuten van Amsterdam.
  • Binnen 6 weken je kunstwerk in huis
  • Eerdere mama’s beoordeelden ons met een 9.8/10Lees hier hun ervaringen. Super trots zijn we op dit cijfer! Wij willen ook echt een unieke en leuke ervaring bieden tijdens het maken van een 3D beeldje. We nemen de tijd om met je te zitten en je wensen door te nemen. En natuurlijk het mooiste resultaat te maken.
  • We hebben de laatste trend kleuren van 2021!

Leonie Kluck is de enthousiaste drijvende kracht én het creatieve brein achter het label Mijn Baby Buikje / My Baby Belly. “Al jaren droomde ik ervan om iets op de markt te brengen waarin ik mijn persoonlijke creativiteit en ideeën kon leggen. Iets dat zou kunnen uitgroeien tot een one of a kind fenomeen waarmee vrouwen zich mooi voelen en waarvan zij blij op terug kunnen kijken naar een bijzondere periode. Ik wist niet meteen wat dit kon zijn. Maar na zelf zwanger te zijn geweest, viel het mij op dat er nog weinig professionele punten zijn in de 3D markt om je zwangerschap vast te leggen. Dat wekte bij mij de indruk dat er nog veel ruimte ligt om zwangere moeders een unieke ervaring te bieden in Nederland. De focus moest echt gaan liggen op service, kwaliteit en toegankelijkheid.”

Met de missie om de Nederlandse mama vast te leggen aan het eind van haar zwangerschap, werd het idee voor een eigen 3d zwangerschapsbeeldje print studio geboren. “De toekomstige mama mag van mij trots zijn op haar zwangere lichaam en zichzelf traktreren op een blijvende herinnering van een uniek moment. Het is natuurlijk een once in a lifetime moment waarbij je lichaam bezig is met nieuw leven en hoe bijzonder is dat om vast te leggen in de vorm van kunst. Al is het voor jezelf om terug op te kijken. Gelukkig is die mogelijkheid er nu!”

In 2019 was Mijn Baby Buikje / My Baby Belly een feit. Leonie: “Ik ben naar samen met mijn newborn en man naar verschillende plekken afgereisd om de juiste inkoopkanalen te vinden en inspiratie op te doen. Het is een compleet nieuwe wereld in de 3d print waar nog veel mogelijkheden liggen. Het is voor dit concept echt een walhalla van materialen, verschillende kleuren, technieken etc. Met het bestellen van de meest geavanceerder 3d scanner en het selecteren van de juiste 3d print partner, betekende de start van ons eigen concept. Nog even gehinderd door het coronavirus, hebben we een grotere ruimte in een mum van tijd laten omtoveren tot studio. Hier wordt voldoende afstand tussen de mama en ons personeel aangehouden.”

Wat wordt de volgende stap? “Het is mijn droom om ooit dit concept neer te zetten op minstens 7 verschillende plekken in Nederland, om zo kwaliteit aan de toekomstige mama’s te bieden. Op die manier is deze unieke ervaring voor elke mama beschikbaar en makkelijk bereikbaar. En daarna de hele wereld te veroveren door nog meer mama’s vast te leggen in Mijn Baby Buikjes natuurlijk.”

Wil je graag een eigen 3D Mijn Baby Buikje? Maak dan jouw afspraak en leg je zwangerschap vast!

Tot snel in onze studio,

Liefs

Het Team “Mijn Baby Buikje”

my baby belly amsterdam

Impressie

3d zwangerschapsbeeldje

mijn baby buikje 3d zwangerschapbeeldje
Bellyprint
mijn baby buikje 3d zwangerschapbeeldje
Bellyprint
mijn baby buikje 3d zwangerschapbeeldje
mijn baby buikje 3d zwangerschapbeeldje