Skip to main content
mijnbabybuikjelogo
Over ons

Voor vrouwen, door vrouwen

Ons team bestaat uit dertien vrouwen; allen enthousiast, down to earth, beetje gek en die allen werken met persoonlijke aandacht om een mooie en dierbare herinnering voor jou te maken

voor altijd een herinnering aan jouw zwangere buik

De hoogste kwaliteit 3D zwangerschapsbeeldje

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

Mijn Baby Buikje (2)

Sinds 2019

In 2019 was Mijn Baby Buikje een feit. Leonie: in deze tijd bestond het maken van een 3D beeldje nog niet en het was een feest om alles te zelf uit te zoeken en het concept van Mijn Baby Buikje op te zetten. Wat mij ontzettend drijft is dat deze periode, het derde trimester, maar eigenlijk kort duurt. Het is de enige periode waarin wij vrouwen blij zijn met een dikke buik en hier trots mee rond lopen. Door het maken van een scan, zie jij jezelf terug op beeld en zie je wat je de afgelopen negen maanden hebt gedaan. Dat is vaak een bijzonder moment waarin vrouwen meer bewondering, respect en dankbaarheid voor zichzelf krijgen. Nieuw leven maken is een superkracht die wij enkel bezitten en dat mag gevierd worden. Bij Mijn Baby Buikje is dat wat wij elke nieuwe mama gunnen: een moment om bij stil te staan en een tastbare herinnering voor altijd hieraan maken. 

In 2021 voegde Roos zich toe en zijn we het merk verder gaan uitbouwen. We versterken elkaar, kennen elkaar door en door omdat we zussen zijn en inmiddels werken we in een team met zulke leuke en enthousiaste vrouwen. We maken elke dag unieke momenten met een mama to be. Daarnaast hebben we prachtige en fijne studio’s waar we de mama’s ontvangen en vastleggen. Het blijft elke keer een feest om kunst van jullie Baby Buikjes te mogen maken.”

Een persoonlijke herinnering

Wat wordt de volgende stap? “Het is onze droom om ooit dit concept neer te zetten op minstens zeven verschillende plekken in Nederland, om zo kwaliteit aan de toekomstige mama’s te bieden. Nu hebben we daar al vier studio’s van geopend, in Zaandam, Breda, Amersfoort en in Maastricht. Op die manier is deze unieke ervaring voor elke Nederlandse mama beschikbaar en makkelijk bereikbaar. En daarna de hele wereld te veroveren door nog meer mama’s vast te leggen in Mijn Baby Buikjes natuurlijk.”

Wil je graag een eigen 3D  zwangerschapsbeeldje? Maak dan jouw afspraak en leg je zwangerschap vast.

Tot snel in onze studio! Liefs, het Team “Mijn Baby Buikje”

Mijn afspraak inplannen
3d beeldje zwangerschap
Mijn Baby Buikje team

Hoogste kwaliteit details, handgemaakt in eigen atelier

Zwangerschapsbeeldjes, die een persoonlijk verhaal vertellen en symbool staan voor nieuw leven & (zelf)liefde. Met de hand nabewerkt in ons eigen atelier en recht uit ons hart. Persoonlijker dan ons eigen Mijn Baby Buikje zwangerschapsbeeldje wordt het niet. Een aandenken dat elke nieuwe mama zou moeten hebben om op terug te kijken. 

Mijn Baby Buikje Zaandam

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een zwangerschapsbeeldje van je zwangere lijf te maken. In onze studio Zaandam helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Leonie en Kim zijn de gezichten die je tegen komt in onze studio Zaandam. Kim weet met haar achttien jaar ervaring als kraamverzorgster, perfect elke zwangere vrouw te begeleiden en een mooie scan vast te leggen. Verder vindt Leonie het nog heerlijk om herinneringen te maken en jullie in het zonnetje te zetten, daar waar haar liefde voor Mijn Baby Buikje is begonnen.

Mijn Baby Buikje Breda

In Mei 2022 openden we een nieuwe studio in Breda! Rosalie is het gezicht hiervan. Ze is verloskundige die haar focus op zwangere vrouwen op een andere manier wilde invullen. Met veel enthousiastme en energie is zij van start om onder de rivieren toekomstige mama’s vast te leggen in hun zwangerschap. Ondertussen is het team al uitgebreid met onze enthousiaste collega’s; Anique, Linda en Sam, die allen ervaring hebben met zwangere vrouwen. Echt een feest om je zwangere buik vast te leggen.

zwangerschapsbeeldje
Mijn Baby Buikje - zwangerschapsbeeldje (10)

Mijn Baby Buikje Maastricht

In Februari 2023 openden we een nieuwe studio in Maastricht. Gytha is het gezicht van deze mooie studio. Met een bak aan 3D technologie ervaring en een zachte aanpak, is zij een geweldig aanwinst voor ons team. De warme studio is de perfecte plek om al onze beeldjes terug te zien zij en een mooie plek om herinneringen te maken voor onze Limburgse mama’s. Ook een leuke stad om te combineren met een babymoon.

Mijn Baby Buikje Amersfoort

In September 2023 openden we een nieuwe studio in Amersfoort! Wendy en Cynthia leggen hier de mama’s vast in deze bijzondere periode. Beide nieuwe mama van dochters die beide een zwangerschapsbeeldje thuis hebben staan. Ze weten precies hoe het voelt om in jouw schoenen te staan en begeleiden je tijdens je afspraak in keuzes en ervaring. Wij zijn ontzettend blij met hun enthousiasme en ze zijn een aanvulling in onze Baby Buik familie. Absoluut een uitje om je zwangere buik te laten vastleggen.

Backoffice

De gezichten die je niet vaak ziet maar o zo belangrijk zijn in ons team; Cleo en Phyllis. Verantwoordelijk voor de maak van jullie mooie herinneringen. Met liefde lopen ze alle beelden na en zorgen dat deze met de hand nabewerkt worden. Ze houden van 90′ muziek die dan ook vaak door ons Atelier loopt te galmen.

Maak hier je afspraak