Over ons

Mijn Baby Buikje

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

Over ons - Mijn Baby Buikje

De gezichten achter Mijn Baby Buikje

Leonie is de enthousiaste drijvende kracht én het creatieve brein achter het label Mijn Baby Buikje / My Baby Belly. “Al jaren droomde ik ervan om iets op de markt te brengen waarin ik mijn persoonlijke creativiteit en ideeën kon leggen. Iets dat zou kunnen uitgroeien tot een nieuw fenomeen waarmee vrouwen zich mooi voelen en waarvan zij blij op terug kunnen kijken naar een bijzondere periode. Na zelf zwanger te zijn geweest, viel het mij dat er niet voor elke moeder een manier was om deze zwangerschap vast te leggen. Ik had geen behoefte aan een fotoshoot of zin om een enorme gipse buik op zolder te hebben liggen. Toen kwam ik er achter dat 3D-print de nieuwe mogelijkheid was en dat er op dat er nog weinig professionele punten waren in de 3D markt om je zwangerschap vast te leggen. Dat wekte bij mij de indruk dat er nog veel ruimte lag om zwangere moeders een unieke ervaring te bieden in Nederland. Dus wilde ik de 3D zwangerschapsbeeldjes combineren met service, kwaliteit en toegankelijkheid.”

Met de missie om de Nederlandse mama vast te leggen aan het eind van haar zwangerschap, werd het idee voor een eigen 3d zwangerschapsbeeldje print studio geboren. “De toekomstige mama mag van mij trots zijn op haar zwangere lichaam en zichzelf traktreren op een blijvende herinnering van een uniek moment. Het is natuurlijk een once in a lifetime moment waarbij je lichaam bezig is met nieuw leven en hoe bijzonder is dat om vast te leggen in de vorm van kunst? Al is het voor jezelf om terug op te kijken. Gelukkig is die mogelijkheid er nu!”

De start van Mijn Baby Buikje

In 2018 was Mijn Baby Buikje een feit. Leonie: “Ik ben naar samen met mijn nieuwe baby naar verschillende plekken afgereisd om de juiste inkoopkanalen te vinden en inspiratie op te doen. Het is een compleet nieuwe wereld in de 3d print waar nog veel mogelijkheden liggen. Het is voor dit concept echt een walhalla van materialen, verschillende kleuren, technieken enzovoort. Met het bestellen van de meest geavanceerder 3d scanner en het selecteren van de juiste 3d print partner, betekende het de start van mijn eigen concept. Inmiddels werken we in een team met acht vrouwen, waarin we elke dag unieke momenten maken met een mama to be. We hebben een prachtige en fijne studio waar we de mama’s ontvangen en scannen. Hier wordt voldoende afstand tussen de mama en ons team aangehouden met alle veilige coronamaatregelen volgens het RIVM.”

Ook wij willen groeien

Wat wordt de volgende stap? “Het is mijn droom om ooit dit concept neer te zetten op minstens zeven verschillende plekken in Nederland, om zo kwaliteit aan de toekomstige mama’s te bieden. Nu hebben we daar al twee studio’s van geopend, in Zaandam en in Breda. Op die manier is deze unieke ervaring voor elke mama beschikbaar en makkelijk bereikbaar. En daarna de hele wereld te veroveren door nog meer mama’s vast te leggen in Mijn Baby Buikjes natuurlijk.”

Wil je graag een eigen 3D  zwangerschapsbeeldje? Maak dan jouw afspraak en leg je zwangerschap vast.

Tot snel in onze studio! Liefs, het Team “Mijn Baby Buikje”

Mijn baby buikje zaandam

Mijn Baby Buikje Zaandam

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een zwangerschapsbeeldje van je zwangere lijf te maken. In onze studio Zaandam helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Mijn Baby Buikje Breda

Sinds Mei 2022 openen we een nieuwe studio in Breda! Rosalie is het gezicht hiervan. Ze is verloskundige die haar focus op zwangere vrouwen op een andere manier wilde invullen. Met veel enthousiastme en energie gaat zij van start om ook onder de rivieren toekomstige mama’s vast te leggen in hun zwangerschap.

zwangerschapsbeeldje

Impressie

3d zwangerschapsbeeldje

bronzen 3d beeldje zwangere buik
beeldje zwangere buik zaandam
3d print zwangere buik
bronzen beeldje zwangere buik
3d zwangere buik
zwangerschapsbeeldje