Hoe ervaren eerdere mama's Mijn Baby Buikje?

Lees onze reviews

Wat vinden wij het belangrijk om te delen hoe eerdere moeders hun ervaring bij Mijn Baby Buikje vonden. We scoren namelijk gemiddeld een 9.8/10 en daar zijn we onwijs trots op.

Het maken van een 3d zwangerschapsbeeldje is een intieme ervaring en wij willen er alles aan doen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Om je hiervan een beter beeld te geven, delen we enkele ervaringen die eerdere mama’s met ons deelden:

3d zwangere buik
3d zwangere buik
3d zwangere buik
3d beeld buik
3d beeld buik
3d zwangere buik
3d beeldje zwangerschap

En nog meer ervaringen

bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij My Baby Belly ben geweest voor mijn eigen 3D print. Ze waren super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Geweldige ervaring. Zeker aan te raden voor alle mama’s, professionele service met een lach en lekker centraal. Je hoeft niet het halve land door om op afspraak te komen. Kortom een unieke belevenis met eeuwige herinnering.”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

“Een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap, misschien de laatste keer, dus een kwestie van nu of nooit! Ik raad iedere mama in spe om hier haar 3d zwangerschapsbeeldje te laten maken, gegarandeerd kwaliteit en een leuke ervaring.”

bellyprint

“Wat een leuke herinnering aan mijn tweede zwangerschap! Het enige dat ik jammer vind, is dat ik er geen heb van mijn eerste zwangerschap 😉”

Plan nu je eigen afspraak

Enthousiast geworden? Dan zien we je graag in onze studio!

Afspraak maken