Skip to main content

Hoe ervaren eerdere mama's Mijn Baby Buikje?

Lees onze reviews

bellyprint

Wat vinden wij het belangrijk om te delen hoe eerdere moeders hun ervaring bij Mijn Baby Buikje vonden. Achter elke review gaat een unieke ervaring schuil en is een persoonlijk verhaal. Bij Mijn Baby Buikje hechten wij veel waarde aan het jou zo leuk en comfortabel maken, met het mooiste beeldje van je zwangere buik als resultaat. We scoren gemiddeld een 9.8/10 en daar zijn we onwijs trots op.

Het maken van een 3d zwangerschapsbeeldje is een intieme ervaring en wij doen ons best deze zo aangenaam mogelijk te maken. Vaak is het leuk om naar de afspraak te komen met je partner, vriendin of moeder. Om je een beter beeld te geven, delen we enkele ervaringen van mama’s die bij ons zijn geweest.

3d zwangere buik

"Het resultaat is schitterend!"

“Zeer prettige en ontspannen sfeer. En het resultaat is schitterend! Het is echt super mooi om mijn zwangerschapsbeeldjes te hebben ondanks dat ik onzeker was tijdens mijn zwangerschap over mijn “vollere lijf”. Maar het was een geweldige ervaring om Mijn Baby Buikje bellyprint te maken met een hele lieve vrouw die je echt op je gemak stellen. Nu kan ik samen met mijn zoontje genieten van het mooie resultaat, dat in zijn babykamer staat te pronken. Ik raad elke zwangere mama aan om hier een 3d beeldje zwangerschap te laten maken, maar echt, elke cent waard.”

~ Marthe

Deze mama kwam niet één maar twee keer een zwangerschapsbeeldje laten maken. Haar eerste zwangerschapsbeeldje koos ze voor een Wooden Baby Buikje, onze zwarte kleur in 15 cm, toen ze 32 weken zwanger was. Haar tweede beeldje was aan het eind van haar zwangerschap, met 39 weken, in de Brons Gegoten Baby Buikje van 17 cm. Het resultaat was haar zo goed bevallen en ze wilde haar zwangere buik meerdere keren vastleggen. Ze wist dat dit haar laatste zwangerschap was. Nu trotse moeder met een dagelijkse herinnering aan deze mooie momenten.

"Een tastbare herinnering aan mijn zwangerschap"

“Ik wilde graag een tastbare herinnering aan mijn zwangerschap en met 36 weken had ik een afspraak bij Mijn Baby Buikje. Ze neemt alle tijd tijdens de afspraak, en met een kopje thee erbij stelt ze je op je gemak. Ze laat alle mogelijkhedenvan alle beeldjes zien en geeft ook advies over de poses die je kunt aannemen. Het scannen zelf was binnen een paar minuten gepiept en daarna krijg je de beelden van de scan te zien.  Je merkt echt dat ze  gepassioneerd en kritisch zijn op het mooiste resultaat. Al met al een hele leuke afspraak, zeker een aanrader!!”

~ Marieke

Op de valreep kwam Marieke last minute bij ons op afspraak om haar zwangere lichaam “vast te leggen” in een zwangerschapsbeeldje. Na lang wikken en wegen voor een pose gekozen zonder zichtbare armen. Hierdoor komt de focus echt te liggen op haar mooie volle buik. Ze koos voor een Metal Baby Buikje in de bronzen kleur en in de afmeting van 19 cm.

3d beeldje zwangerschap
3d zwangerschapsbeeldje

"Een heel speciaal cadeau"

“Het is niet alleen een heel speciaal cadeau voor mezelf maar het was ook een heel intiem moment met mijn partner. De vrouw nam alle tijd voor ons en wilde het perfect hebben. Ik wilde hem heel graag samen met mijn partners arm maar ook heel graag mijn tepels bedekt. Hier was dit geen gekke vraag en ze zagen het als een uitdaging en het resultaat is geweldig. Wat een pronkstuk. Dank je wel.”

~ Laura

Zij kwam met 34 weken samen met haar partner om een Mijn Baby Buikje 3d print te maken. Haar specifieke vraag was of zijn hand samen met die van haar op haar zwangere buik afgebeeld kon worden. Na enkele pogingen, was het mooiste beeld geschoten en is deze gemaakt in een Luxe Baby Buikje van 15 cm.

Nog meer ervaringen

bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij My Baby Belly ben geweest voor mijn eigen 3D print. Ze waren super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Geweldige ervaring. Zeker aan te raden voor alle mama’s, professionele service met een lach en lekker centraal. Je hoeft niet het halve land door om op afspraak te komen. Kortom een unieke belevenis met eeuwige herinnering.”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie beeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi beeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

“Een prachtige herinnering aan mijn zwangerschap, misschien de laatste keer, dus een kwestie van nu of nooit! Ik raad iedere mama in spe om hier haar 3d zwangerschapsbeeldje te laten maken, gegarandeerd kwaliteit en een leuke ervaring.”

bellyprint

“Wat een leuke herinnering aan mijn tweede zwangerschap! Het enige dat ik jammer vind, is dat ik er geen heb van mijn eerste zwangerschap 😉”

Plan nu je eigen afspraak

Enthousiast geworden? Dan zien we je graag in onze studio!

Wil je zelf ook een mooi aandenken aan je zwangerschap? Als tastbare herinnering aan je zwangerschap, maken wij bij Mijn Baby Buikje een 3d beeldje van je zwangere buik. Een uniek kunstwerk, 100% identiek aan je eigen lichaam. Plan je afspraak online rond de 32 à 36 weken bij een eenling en bij een meerling rond de 30 weken. 

Graag tot in onze studio!

Afspraak maken
Maak hier je afspraak