Skip to main content

Studio Amersfoort

Mijn Baby Buikje

Ben je op zoek naar een manier om een prachtige herinnering aan je zwangerschap te creëren? Of het nu gaat om je eerste zwangerschap of om de laatste keer, bij Mijn Baby Buikje staan we klaar om samen met jou die kostbare en persoonlijke herinnering te vereeuwigen.

We veranderen jouw zwangere buik in een kunstwerk en voorzien je tijdens de afspraak van de persoonlijke aandacht die deze ervaring zo vertrouwd en plezierig maakt. Gedurende je zwangerschap geef je jezelf letterlijk bloot, en dit kan voor elke persoon anders aanvoelen. Daarom hebben we bij Mijn Baby Buikje een ontspannen sfeer gecreëerd om deze ervaring als een feestelijke ervaring te laten verlopen.

Mijn Baby Buikje Amersfoort

Vang de meest bijzondere en unieke fase van je leven door een zwangerschapsbeeldje van je veranderende lichaam te laten maken. We heten je van harte welkom in onze mooie studio in Amersfoort. Ons team is deskundig en ervaren in het maken van het mooiste beeld van jou. Voel je comfortabel en stralend tijdens je afspraak.

Contact Amersfoort.

Openingstijden

De studio is op maandag en vrijdag geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur en op donderdag van 13:00 uur tot 21:00 uur. Ook zijn we twee zaterdagen per maand geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Afspraken zijn in te plannen via het online afsprakenformulier of via amersfoort@mijnbabybuikje.nl.

Contactgegevens

T: 085 13 05 212
E: amersfoort@mijnbabybuikje.nl

Plan jouw afspraak in

Adres

Schothorsterlaan 76
3822 NB Amersfoort

Met de auto

Neem afslag 12-Amersfoort-West en volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Bunschoterstraat/de N199. Neem daarna op beide rotondes de tweede afslag en sla linksaf naar de Zevenhuizerstraat. Weg vervolgen naar de Van Boetzelaerlaan en neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Hamseweg. Je slaat dan links af naar de Schothorsterlaan en je kunt aan de linkerkant ene plekje vinden op het gratis parkeerterrein. Nummer 76 is aan de linkerkant.
 

Met de trein

Met de trein kun je ons gemakkelijk bereiken. Je stapt uit bij Station Amersfoort Boomrijk en loopt 700 meter naar onze studio.
 

Routebeschrijving
Maak hier je afspraak