Skip to main content

Studio Breda

Mijn Baby Buikje

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

zwangerschapsbeeldje

Mijn Baby Buikje Breda

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een beeldje van je zwangere buik te maken. In onze studio Breda helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Lees meer over een 3D beeld van je zwangere buik

Contact Breda.

Openingstijden

De studio is op maandag, dinsdag, woensdag en zondag geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur. Ook op donderdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur. Afspraken zijn in te plannen via het online afsprakenformulier of via breda@mijnbabybuikje.nl.

Contactgegevens

T: 085 13 05 212
E: breda@mijnbabybuikje.nl

Afspraak inplannen

Adres

Tramsingel  6 – unit 3
4814 AB Breda
 

Met de auto

Neem afrit 16-Breda-Noord vanaf de A27. Houdt de twee rechter rijstroken aan om rechtsaf te slaan naar de Tilburgseweg. Je rijdt ongeveer 4 km rechtdoor en gaat automatisch door op de Crogtdijk. Dan sla je linksaf bij de stoplichten om de konijnenberg op te komen en vervolg je de weg naar Belcrumweg. Na 850 m volg je de rechterrijstrook om rechtsaf te slaan naar de Academiesingel. Je vervolgt de weg op de Tramsingel en ziet het gebouw aan de rechterkant. Je kunt je auto parkeren op het terrein. Het is een verzamelgebouw voor de nummer 1 t/m 6. Je kunt aanbellen voor unit nummer 3 en we doen voor je open.

 

Met de trein

Met de trein ben je zo bij onze studio, het is een kleine 10 minuten lopen. Je stapt uit bij Breda Centraal en loopt via de achterkant door de stationslaan richting het water. Op de Belcrumweg sla je linksaf en bij de eerste mogelijkheid sla je rechts op de Academiesingel. Je vervolgt de weg en komt al aan bij de Tramsingel. Het is een verzamelgebouw voor de nummer 1 t/m 6. Je kunt aanbellen voor unit nummer 3 en we doen voor je open.

Routebeschrijving
Maak hier je afspraak