Skip to main content

Studio Maastricht

Mijn Baby Buikje

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

Mijn Baby Buikje Maastricht

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een zwangerschapsbeeldje van je zwangere lijf te maken. In onze studio Maastricht helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Contact Maastricht.

Openingstijden

De studio is op maandag, dinsdag en vrijdag geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur. Daarnaast zijn we op zaterdags geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur. Afspraken zijn in te plannen via het online afsprakenformulier of via maastricht@mijnbabybuikje.nl.

Contactgegevens

T: 085 13 05 212
E: maastricht@mijnbabybuikje.nl

Plan jouw afspraak in

Adres

Lage Kanaaldijk 1A3
6212 AE Maastricht

Met de auto

Vanaf het Noorden, volg je de A2 naar de A2 op in Ell vanaf de Roermondseweg en N280. Daarna volg je de A2 naar de Akersteenweg/John F. Kennedysingel/N278 in Maastricht. Ga verder op de N278. Rijd naar de Lage Kanaaldijk, na 4 minuten kom je aan op de Lage Kanaaldijk 1 en kun je voor de deur aan de straatkant parkeren.

Met de trein

Vanaf Maastricht Station pak je gemakkelijk bus 9 voor drie haltes naar Maastricht, Prins Bisschopsingel. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar onze studio.

Routebeschrijving
Maak hier je afspraak