Studio Weert

Mijn Baby Buikje

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

zwangerschapsbeeldje 3d

Mijn Baby Buikje Weert

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een zwangerschapsbeeldje van je zwangere lijf te maken. In onze studio Weert helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Mijn Baby Buikje 3D Zwangerschapsbeeldje
5.0
Gebaseerd op 86 beoordelingen
powered by Google
Michelle Van Der SnoekMichelle Van Der Snoek
19:48 01 Dec 22
Heel fijn geholpen! Makkelijk bereikbaar,gratis parkeergelegenheid.Ook een leuke en sfeervolle ruimte waar je lekker op een mooie bank met koffie of thee plaats neemt om je wensen te bespreken.Het scannen wordt in dezelfde ruimte gedaan maar eerst kijk je met kleding aan hoe je wilt gaan staan voor de spiegel.Met het scannen kruis je je benen.Het bloot staan was echt maar 2 min en helemaal niet vervelend.Je kleed je om achter een kamerscherm en draagt dan lekker je badjas.Vergeet deze niet!Ik ben mijn badjas wel vergeten maar gelukkig kon ik daar een kimono lenen 😀Er werken leuke dames die je goed helpen.Samen kijk je daarna mee op de laptop.Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!
DJ DelfosDJ Delfos
17:44 01 Dec 22
Duidelijke website. Goed omschreven.Tarieven ook duidelijk zichtbaar.Al is het in een school gebouw is er goed op de privacy gelet. Ramen zijn beplakt en deur gaat op slot. Fijne ruimte wat leuk sfeervol is ingericht. Ook de dame die de scan maakte was erg klantvriendelijk. En legt alles goed van te voren uit.Er staat een kast met meerdere opties waar je uit kan kiezen. En het scannen is echt zo gebeurd. Erg fijn en klantvriendelijk allemaal. Na het scannen ga je samen kijken naar het resultaat en worden de oneffenheden nog even bijgepoetst.Ik ben erg tevreden en ben erg benieuwd naar het eind resultaat.Ik heb uiteindelijk gekozen voor een veredeld beeldje van 17 cm met 2 prachtige stenen plaatjes voor eronder.Verbeter punten:Meer opties om te zien. Meer sokkels of onder plaatjes. En meer voorbeelden. Met partner en zonder etc. Zodat je beter een keuze kan maken.Ook foto's op de website van de achterkant van beeldjes of evt 3d beelden zou fijn zijn.
Janneke -Janneke -
00:17 01 Dec 22
Wat een leuke ervaring! Ik werd warm ontvangen met een kopje thee, een heerlijk chocolaatje en een leuk gesprek. Alle stappen in het proces om de keuzes van het beeldje te maken werden goed uitgelegd en met wat hulp heb ik goede keuzes kunnen maken. Bij het maken van de foto’s voelde ik me op mijn gemak en ook daarna hebben we samen gekeken of ik tevreden was of dat er nog dingen aangepast of ge-edit moesten worden. Heel erg leuk om te doen en ik kan niet wachten op het resultaat!
Maasje van SchaikMaasje van Schaik
11:37 13 Sep 22
Afgelopen maandag in Zaandam geweest op locatie. Fijn ontvangst, voelde me helemaal op m'n gemak. Eerst even kennismaken, daarna een beeldje kiezen. Alle soorten en maten zijn aanwezig, je kan ze echt even vasthouden, dat is fijn. De sfeer is ook heel ongedwongen, kom je er niet helemaal uit, hoef je niet meteen een keuze te maken. Dit mag ook later tijdens de afspraak. Daarna de houding doorgenomen en toen de scan. Dit ging zo snel. Het resultaat was vrijwel direct zichtbaar op de computer. Het is echt een fijne ervaring. Totaal niet ongemakkelijk. Zeer positief en professioneel met het werk bezig, er wordt meegedacht. Met een goed gevoel naar huis gegaan. Ik kijk uit naar de komst van mijn unieke beeldje. Ik kan niet wachten!
Simge PekerSimge Peker
15:55 06 Sep 22
Het was erg gezellig en professioneel. Bij aankomt werd er iets te drinken aangeboden, wat het meteen gezelliger en huiselijker maakte. De studio is ook knus ingericht en ik ervaarde voldoende privacy tijdens het omkleden. Er zijn verschillende beeldjes aanwezig wat de keuze vergemakkelijkt. Ook wordt je in dit proces goed ondersteunt zodat je een afmeting en materiaal kiest waar je tevreden over zal zijn.Na de scan werd er nog samen mijn wensen gekeken m.b.t. de afwerking. Ik verheug me erg op mijn beeldje die ik over een aantal weken mag ontvangen!Zeker een aanrader!
js_loader

Contact Weert.

Openingstijden

De studio is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur en op dinsdag ook nog van 19:00 uur tot 22:00 uur. Afspraken zijn in te plannen via het online afsprakenformulier of via weert@mijnbabybuikje.nl.

Contactgegevens

T: 085 13 05 212
E: weert@mijnbabybuikje.nl

Plan jouw afspraak in

Adres

Doctor Kuyperstraat 2
6004 AL Weert

Met de auto

 

Met de trein

 

Routebeschrijving