Skip to main content

Studio Zaandam

Mijn Baby Buikje

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

Mijn Baby Buikje Zaandam

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een zwangerschapsbeeldje van je zwangere lijf te maken. In onze studio Zaandam helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Contact Zaandam.

Openingstijden

De studio is op maandag, t/m vrijdag geopend van 09:30 uur tot 16:30 uur en op dinsdag ook nog van 19:00 uur tot 22:00 uur. Afspraken zijn in te plannen via het online afsprakenformulier of via info@mijnbabybuikje.nl.

Contactgegevens

T: 085 13 05 212
E: info@mijnbabybuikje.nl

Plan jouw afspraak in

Adres

Nicolaes Maesstraat 2 -121
1506 LB Zaandam

Met de auto

Vanaf de A8 neem je afslag Zaandam Centrum en gaat bij de rotonde rechtdoor de brug over. Hier blijf je rechtdoor rijden en sla je bij de tweede stoplicht linksaf en rij je door totdat je niet meer kunt. Je ziet het voormalige schoolgebouw voor je liggen. Neem de weg die flauw naar links gaat en dan de eerste recht. Je kunt hier gratis parkeren. Bij de rode deur bel je nummer 121 en wij doen voor je open.

Met de trein

Met de trein rij je één halte voorbij Zaandam Centraal, namelijk Koog Bloemwijk. Hier steek je de provinciale weg over en gaat naar links. Na ongeveer 8 à 10 minuten wandelen steek je het spoor over en neem je de weg naar links, langs het speeltuintje. Aan het einde van die weg ligt het voormalig schoolgebouw en kun je bij de rode deur nummer 121 bellen.

Routebeschrijving
Maak hier je afspraak