Skip to main content

de Studio's

De plek waar wij een moment in tijd vastleggen, van jou en samen met jou

Je bent op zoek naar iets wat jou een mooie herinnering geeft aan je zwangerschap. Misschien is dit je eerste zwangerschap of juist wel je laatste. Misschien ging het heel snel of duurde bij jullie het zwanger worden wel langer. Bij Mijn Baby Buikje leggen wij samen met jou, misschien wel je meest dierbare en persoonlijke, herinnering vast.

We maken van jouw zwangere buik kunst en geven wij je, tijdens je afspraak, de persoonlijke benadering die deze ervaring uniek en vooral fijn maakt. Je geeft jezelf als zwangere eenmaal letterlijk bloot, iets wat voor de een makkelijker gaat dan voor de ander. Daarom creëren wij bij Mijn Baby buikje  een ontspannen sfeer die dit een stuk makkelijker maakt.

Mijn baby buikje zaandam

Mijn Baby Buikje Zaandam

Leg je meest bijzondere en unieke periode af door een zwangerschapsbeeldje van je zwangere lijf te maken. In onze studio Zaandam helpen wij je daar graag mee. Onze studio en onze service is erop gericht om jou een zo gemakkelijke en persoonlijke ervaring te bieden. Voel je gemakkelijk en mooi tegelijk tijdens je afspraak.

Mijn Baby Buikje Breda

Sinds Mei 2022 openen we een nieuwe studio in Breda! Rosalie is het gezicht hiervan. Ze is verloskundige die haar focus op zwangere vrouwen op een andere manier wilde invullen. Met veel enthousiastme en energie gaat zij van start om ook onder de rivieren toekomstige mama’s vast te leggen in hun zwangerschap.

zwangerschapsbeeldje

Wat eerdere mama's van onze service vinden

Vier je zwangerschap bij ons

[grw id="25663"] [grw id="25662"]

Impressie

3d zwangerschapsbeeldje

bronzen 3d beeldje zwangere buik
bronzen beeld zwangere buik
3d print zwangere buik
bronzen zwangerschapsbeeldje
3d zwangere buik
zwangerschapsbeeldje
Maak hier je afspraak