Skip to main content

Wooden Baby Buikje

Met het Wooden 3D zwangerschapsbeeldje maak je van je zwangere buik een prachtige herinnering. Het beeldje is geprint met houtvezels voor een natuurlijke look. Het beeldje voelt naar hout en is ook zo na te bewerken in ons atelier met de hand. De Wooden Baby Buikjes zijn beschikbaar in drie kleuren; licht, beige, en zwart. Benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op of maak makkelijk en snel een afspraak.

Maak hier je afspraak

Wooden beeld van de zwangerschap

Een zwangerschapsbeeldje van houtvezels maken? Wij helpen je graag verder!

Maak van jouw zwangerschap een tastbare herinnering

Zwanger zijn is een magische periode waarin jij en je baby centraal staan. Elke dag is dichterbij de dag dat je je baby ontmoet. Aangezien je maar één keer zwanger bent van jouw baby, is het bijzonder om een blijvende herinnering te hebben die jouw vrouwelijkheid en kracht toont. Wij maken samen met jou een prachtig Wooden beeldje van jou!

Bij Mijn Baby Buikje maken we een herinnering aan je zwangere buik door een 3D-zwangerschapsbeeldje te maken met houtvezels. Door het gebruik van de meest geavanceerde 3D scantechniek, kunnen wij voor het mooiste en gedetailleerde resultaat zorgen en dat voor een betaalbare prijs. Na de scan wordt het beeldje met de hand bewerkt in ons atelier. Hier worden de oneffenheden geschuurd en krijgt het beeldje extra diepte, zonder dat het afdoet aan je persoonlijke details. De wooden beelden zijn beschikbaar in 15, 17, 19 cm en worden met de hand nabewerkt in ons atelier.

Maak hier je afspraak

Plan tijdig jouw afspraak in

Ben je enthousiast, en wil je een afspraak maken? Wat leuk! Wij raden aan om op tijd een afspraak te maken. Het mooiste resultaat van jouw zwangere buik, is wanneer je langskomt als je 32 à 37 weken zwanger bent (bij een meerling adviseren we rond de 32 weken). Ben je al later in je zwangerschap? Ook dan ben je van harte welkom!

Je kunt een afspraak maken voor één van onze 4 studio’s; in Zaandam, Breda, Amersfoort en Weert. Allen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. We vinden dat een 3d zwangere buik print voor elke moeder toegankelijk moet zijn dus: goede tarieven, meerdere locaties die centraal gelegen zijn in Nederland, makkelijk aan te rijden en met de beste kwaliteit print en service. Eerdere mama’s beoordelen ons dan ook met een 9,7/10. Verder betaal je geen boekingskosten van tevoren!

Hoe verloopt een afspraak?

Prijzen

Mijn Baby Buikje zonder handen 15 cm €199,-
Mijn Baby Buikje met handen 15 cm €259,-
Mijn Baby Buikje zonder handen 17 cm €269,-
Mijn Baby Buikje met handen 17 cm €319,-
Mijn Baby Buikje zonder handen 19 cm €299,-
Mijn Baby Buikje met handen 19 cm €349,-

 

Impressie

3d zwangerschapsbeeldje
3D beeldje van houtsnippers
Zwart zwangerschapsbeeldje van houtsnippers
Zwangerschaps beeldje van houtsnippers
3D zwangerschapsbeeldje van hout
zwangerschapsbeeldje zittend

Kies voor unieke kwaliteit

Kwalitatieve scan met een 3D camera

De 3d camera maakt zo’n 30 foto’s per seconde, 2200 foto’s van jou binnen twee minuten, en zorgt voor de meest kwalitatieve scan op dit moment. Het is dezelfde technologie als een fotocamera, dus compleet schadeloos voor je baby en jezelf.

We bewerken de 3d foto’s tot een digitaal 3d beeld dat wordt uitgeprint in de door jou gekozen kleur en materiaal. De software die wij gebruiken is verder alleen te vinden in ziekenhuizen, professionele printbedrijven en in de autobranche. Een unieke kwaliteit voor het mooiste eindresultaat.

Eerdere mama's gingen je voor

Ze delen hun ervaring met jou!

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw een mooi zwangerschapsbeeldje laten maken.”

bellyprint

“Geweldige ervaring. Zeker aan te raden voor alle mama’s, professionele service met een lach en lekker centraal. Je hoeft niet het halve land door om op afspraak te komen. Kortom een unieke belevenis met eeuwige herinnering.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

Veelgestelde vragen

Al je vragen beantwoord

Moet ik van te voren een afspraak inplannen?

Ja! Wij werken op afspraak basis en reserveren dan de tijd voor jou om rustig alle materialen te bekijken, vragen te stellen en natuurlijk je te fotograferen. Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Mijn Baby Buikje te laten maken.

Moet ik voor de afspraak al weten welk materiaal of kleur ik wil?

Nee dat hoef je niet te weten van tevoren! Wij hebben tijdens je afspraak meerdere voorbeelden van poses, materiaal soorten en een kleurenwaaier. Hierin kunnen we ook een adviserende rol geven en komen hier samen uit.

Je kunt dus op je gemak alle materialen en kleuren bewonderen. Ook leuk om te weten dat wij over alle nieuwe trendkleuren beschikken van 2022.

Moet ik iets meenemen of voorbereiden voor de afspraak?

Ja, we willen je vragen om je eigen badjas en slippers mee te nemen naar de afspraak.

Als je liever niet naakt poseert, neem dan een gladde BH en string meenemen naar je afspraak. Het is wel van belang dat beide niet knellen of ergens snijdt. Wanneer je er voor kiest om iets aan te houden tijdens de 3D opname, heb je je eigen spullen bij je. Verder dan dat, hoef je je niet voor te bereiden.

Mag ik iemand meenemen?

Ja, je mag iemand meenemen. We begrijpen dat dat het fijn is om dit met iemand te delen. Het maximale aantal graag op drie houden (exclusief jij).

Wat gebeurt er met mijn 3d scan wanneer mijn beeld gemaakt is?

Wanneer je je scan thuis ontvangen hebt, bewaren wij deze nog 6 maanden voor je in een beveiligd archief. Het komt voor dat mama’s een extra exemplaar willen.

Indien je wilt dat wij deze direct verwijderd na ontvangst van je 3d beeldje, dan kun je dat bij ons aangeven.

Als ik iets wil weghalen zoals putjes in mijn billen of een litteken, kan dat?

Ja, we werken altijd het beeld na, samen met jou na de 3D scan. Als je putjes op je dijen weggewerkt wilt hebben, je tepels iets verzachten of littekens weg wilt hebben, dan halen we die weg. We gaan niet modeleren maar we maken wel de mooiste versie voor je Mijn Baby Buikje.

Meer veelgestelde vragen
Maak hier je afspraak