Skip to main content
Zwangerschapsbeeldje 3d

3D Zwangerschapsbeeldje

Laat je zwangerschap vastleggen

Jezelf terug zien in een 3d zwangerschapsbeeldje? Je bent zwanger, een bijzondere periode waarin jij en je lichaam compleet veranderen. 9 maanden lang ben je bezig om uiteindelijk jullie kindje in je armen te sluiten. Een unieke tijd met waardevolle momenten waar je later op wilt terug kijken. Dit kun je op verschillende manieren doen, denk aan een fotoshoot of een gipse buik laten maken. Maar ben je op de hoogte dat er nu een unieke en tastbare manier is om jouw lichaam in dit moment te bewaren?

Bij Mijn Baby Buikje kunnen we een beeldje van je zwangere buik maken, die geprint wordt in een 3d printer.  Hierdoor heb je een jouw zwangere lichaam, tastbaar in de vorm van een kunstwerk. Je kunt deze huis op een mooi plekje kunt neerzetten. Je kunt je zwangerschapsbeeldje helemaal naar wens samenstellen in afmeting, materiaal en pose.

We bieden onze zwangerschapsbeeldjes aan in de afmetingen aan van 15 cm, 17 cm en 19 cm. Ook heb je de keuze in verschillende materiaal zoals hout, brons, koper, messing of kunststof. Je bepaalt jouw houding door zonder handen te poseren of juist met je handen geplaatst op je zwangere buik. De prijzen varieren van € 149,- tot € 775,-, afhankelijk door de door jouw gekozen afmeting, materiaal of houding.

Zwangerschapsbeeldje laten maken?

Je kan gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. De meeste mama’s plannen deze in rond hun 34 à 36 ste zwangerschapsweek. Mama’s van meerlingen komen altijd wat eerder. Ben je aan de late kant met een afspraak maken, contact ons alsnog, dan kijken we samen met jou voor een gaatje.

Mijn Baby Buikje Studio's

De plek om je zwangere buik vast te leggen

Wanneer je bij de Mijn Baby Buikje Studio aankomt in Amersfoort, Breda, Zaandam of Weert, je kunt voor de deur parkeren. Al onze studio’s hebben dezelfde fijne en huiselijke sfeer waarbij je je direct op je gemak voelt.

We nemen de tijd om je op je gemak te stellen en je wensen door te nemen. We hebben veel verschillende voorbeelden van materiaal, poses en kleuren waardoor je een perfect beeld krijg van alle opties voordat je hierin een keuze maakt. Daarna nemen we voor de spiegel je houding aan en mag je nadat alles duidelijk is, je omkleden en je badjas aandoen.

Het mooiste resultaat is om zonder lingerie te maken. Uiteraard is dat je eigen keuze en kun je ervoor kiezen om naadloos lingerie te dragen. Let wel op dat dit goed past en niet knelt anders komen je mooie zwangere rondingen minder mooi uit.

Het scanproces

Dan is het tijd om je vast te leggen, je mag klaar staan in jouw houding en we zullen met een 3d handscanner om je heen lopen om meerdere foto’s te maken. Deze techniek is hetzelfde als een normale fotocamera dus absoluut niet schadelijk voor jou of je baby. Het scannen zelf duur ongeveer 2 a 3 minuten en daarna kan je je alweer aankleden.

Bij Mijn Baby Buikje 3D Print kiezen we ervoor om uitsluitend met de meest geavanceerde scantechniek apparatuur te werken. Dit zorgt er voor dat jij het mooiste eindresultaat krijgt. Met deze techniek kunnen we jouw persoonlijke details goed vastleggen en dat verschil zie je echt in het eindresultaat t.o.v. andere aanbieders! Denk aan je navelvorm, sleutelbeen, borstvorm etc. Deze software is verder alleen te vinden in ziekenhuizen, professionele printbedrijven en in de autobranche. Dus unieke kwaliteit voor het mooiste eindresultaat.

We nemen samen je 3d beeld door en eventuele onevenheden kunnen verzacht worden (denk aan cellulites, tepelhoven, littekens etc). Wanneer je helemaal tevreden bent, slaan we het bestand op en is deze printklaar.

Wanneer ontvang je je zwangerschapsbeeldje?

Je 3d scan wordt geprint in de kleur en formaat die jij hebt gekozen. Afhankelijk van de formaat kan dit wel 48 uur duren. De 3d print wordt namelijk laagje voor laagje geprint. Na het printen van je zwangere 3d beeld, bewerken wij in het Atelier jouw buik na. Voornamelijk door te schuren, polijsten en in te olieën. Wanneer je Mijn Baby Buikje klaar is, wordt deze aangemeld en verstuurd door PostNL. Hier ontvang je een Track and Trace code zodat je je pakket kunt volgen. Binnen 10 tot 12 weken na je afspraak kun je je kunstwerk thuis bewonderen en neerzetten.

Wat zeggen andere mama's over Mijn Baby Buikje?

bellyprint

“Eerst gezellig gesprek gehad en daardoor voelde ik me goed op mijn gemak. Vond het naakt zijn van te voren wel beetje spannend, maar door alles goed te bespreken viel dat allemaal ontzettend mee. Eerst de opties bekeken en een mooi beeldje gekozen, en daarna een pose voor de spiegel aangenomen. Ze is ontzettend vriendelijk en denkt heel fijn mee. Vervolgens badjas aangetrokken en voor de spiegel gaan staan. Het scannen was zo gebeurd en erg leuk om mee te kijken op de laptop. Het is nog even wachten op het eindresultaat. Sowieso een aanrader!”

bellyprint

“Ik ben zo blij dat ik bij Mijn Baby Buikje ben geweest, super professioneel, net ook moeder geworden dus ik voelde mij op mijn gemak. Verder kon ik last minute nog langs komen omdat ik eerder zou gaan bevallen. Echt een aanrader!”

bellyprint

“Goede kwaliteit. Ik voelde me op mijn gemak gesteld er werd uitgebreid de tijd voor me genomen. Ik werd snel geholpen, mooie 3d zwangerschapsbeeldje staat er nu in huis. Afspraken werden nagekomen, snelle service. Als ik ooit opnieuw zwanger mag worden, dan zou ik opnieuw hier een mooi zwangerschapsbeeldje laten maken.”

bellyprint

“Voor onze zwangere collega een 3D scan als cadeau gegeven. Ze was blij en verrast dat we zo een leuk cadeau gaven. Ze heeft meteen een afspraak gemaakt aan het begin van haar verlof en heeft het eind resultaat trots laten zien. Leuk cadeau dus.”

bellyprint

“Het resultaat van mijn Baby Buikje was mooier dan ik had verwacht. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit en de details. Het is een prachtige herinnering aan mijn eerste zwangerschap, waar ik zo hard van genoten heb, en als er een tweede kindje komt, ga ik zeker terug bij de lieve dames van Mijn Baby Buikje”

Geniet van de vele extra's bij ons

Makkelijk bereikbare Studio’s in Amersfoort, Breda, Zaandam & Maastricht
Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Geheel veilig voor jou en je baby
Je betaalt geen boekingskosten van tevoren
Binnen 10 tot 14 weken je 3d zwangerschapsbeeldje bij je thuis
Nieuwste trendkleuren van 2024!
Maak hier je afspraak