Skip to main content

Zwangerschapsbeeldje Breda

Vang je zwangere buik in een uniek 3d zwangerschapsbeeldje

Wanneer je zwanger raakt, begin je aan een groot avontuur! Het voelt eerst het misschien nog wat onwenning, maar wanneer je buik eenmaal begint te groeien, wen je er steeds meer aan. Toch is deze zwangere buik niet voor eeuwig zichtbaar. Hoe bijzonder om dit vast te leggen in een 3d zwangerschapsbeeldje. Uniek en 100% identiek aan je eigen lichaam. 

 

3D zwangerschapsbeeldje

Op het moment dat je een positieve test in je handen hebt, wil je dit nieuws het liefst aan de hele wereld vertellen. Je bent dan toch echt zwanger. Ookal ziet de  buitenwereld dit nog niet, je voelt je zwanger en met de tijd is dit ook te zien. Hoe je deze bijzondere periode wilt vastleggen is leuk om over na te denken. Dit kan doormiddel van een intieme zwangerschapsshoot, door je buik in te wikkelen met gips voor een afdruk of met een unieke 3D zwangerschapsbeeldje! Een tastbaar en uniek kunstwerk, identiek aan je eigen prachtige buik.

Je zwangere buik: de plek waar je baby groeit

Van buiten is er nog niet veel te zien, maar vanaf het begin van je zwangerschap werkt je lichaam enorm hard in je baby bump. Je buikt groeit negen maanden met je baby mee en geeft alles wat je baby nodig heeft. Na je bevalling is het moeilijk om in te denken hoe je zwangere buik er ook alweer uitzag. Juist met een 3d beeldje van je zwangere lichaam, kun je terug naar dat moment.

 

Laat een zwangerschapsbeeldje in Breda maken

Je weet nu zeker dat je een unieke en tastbare herinnering aan je zwangerschap wilt laten maken. Maar hoe gaat het maken van een 3d beeldje eigenlijk? Door middel van een handscanner wordt je lichaam binnen 2 minuten vastgelegd in foto’s. Deze foto’s vormen in onze software een 3D-beeld, een soort standbeeld. Je ziet dan direct het resultaat van de scan op het scherm. Afhankelijk van het materiaal dat je kiest, wordt deze in 3d geprint tot een tastbaar beeldje. Compleet schadeloos voor jou en je baby.

 

 

Zwangerschapsbeeldje Breda

Doordat we al meer dan 2000 zwangere mama’s hebben vastgelegd, hebben we onwijs veel ervaring met het vastleggen van zwangere buiken. We weten precies je te adviseren in materiaal, poses en weten je op je gemak te stellen. We hebben twee studio’s waar je terecht kunt voor een scan, in Zaandam en Breda. Beide makkelijk te bereiken en gratis parkeren. Heb je vragen of wil je wat meer informatie? Dan kun je gerust contact met ons opnemen!

 

 

Zwangerschapsbeeldje in brons gegoten

Geniet van de vele extra's bij ons

Gratis parkeergelegenheid voor de deur
Studio’s in Amersfoport, Maastricht, Zaandam & Breda
Binnen 8 én 14 weken je zwangerschapsbeeldje bij je thuis
Geheel veilig voor jou en je baby
Eerdere mama’s beoordelen ons met een 9.7/10
Nieuwste trendkleuren van 2024!
Maak hier je afspraak